Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyväsijaintinen Sommerau-Ticino Swiss Quality Hotel

Voittoa tavoittelemattomaan järjestöön (Swiss Quality Hotel International) kuuluva kolmen tähden Sommerau-Ticino Swiss Quality Hotel on sijainniltaan loistava. Dietikonin puolella sijaitseva hotelli on 20 kilometrin päässä Zürichin lentoasemasta, saman verran Zürichin keskustasta ja vajaan 500 metrin päässä juna-asemasta. Autoilijoille hotelli on unelma, sillä ilmaista parkkitilaa löytyy mukavasti niin ulkoa kuin hotellin alla olevasta omasta parkkihallista.

Yövyimme 3.-4.7.2014 välisen yön tässä hotellissa. Sommerau-Ticino oli hyvin siisti, joskin käytävämatot olivat kuluneet. Vastaanottovirkailijat puhuivat ymmärrettävää englantia, palvelu oli ystävällistä ja kivana plussana hotellista löytyi kärryt matkatavaroille. Hyväkuntoiset, perustasoiset huoneet olivat pieniä ja niissä ollut parisänky melko kapea. Minibaaria ei ollut, vaikkakin huoneesta löytyi kaappi jossa sen olisi pitänyt sijaita. Huonehintaan kuului ilmainen aamiainen ja ilmainen wifi joka toimi moitteettomasti. Oma huoneemme sijaitsi rakennuksen rauhallisemmalla puolella josta oli näkymä vastakkaiseen taloon, joten liikenteen äänet eivät kantautuneet kovinkaan paljoa huoneeseemme. Saimme siis nukuttua rauhalliset yöunet, mutta Tripadvisorista olen lukenut valituksia liikenteen melusta kun huone on ollut kadun puolella. Kannattaakin siis pyytää huonetta sellaisesta kohtaa jossa ikkuna ei ole kadulle päin.

Kylpyhuone oli myöskin erittäin siisti ja sieltä löytyi muutamia peseytymis- ja kaunistautumistuotteita. Suihkukaappi kapeni toisesta päästä, mutta harteikkaalla miehelläni ei ollut pahaa sanottavaa suihkusta. Hotellista löytyy myös kylpyammeellisia huoneita niille, jotka arvostavat kyseistä vaihtoehtoa enemmän.

Kuten jo aiemmin kerroin, myös aamupala kuului huonehintaan ja oli kolmen tähden hotellin aamupalaksi yllättävän laaja. Valikoimasta löytyi niin lämpimiä kuin kylmiä ruokia, mutta kasvikset loistivat poissaolollaan. Ravintolassa oli myös erikseen kabinetti joka oli tarkoitettu tupakoitsijoille. Henkilökunta oli ystävällistä, joskin aamupalalla englannin kielen taito oli vajaavaisempaa.

Sommerau-Ticino Swiss Quality Hotel on ihan hyvä perustasoinen hotelli. Kadun toisella puolella on ruokakauppa ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyy juna-aseman lisäksi muita kauppoja sekä ravintoloita. Lyhyt kävelymatka on myöskin joen rannalle, jossa voi viettää aikaa. Sveitsihän ei tunnetusti ole aivan halvimpia maita, joten turistikauden ulkopuolella maksamamme 90 euroa (sama hinta kahden tai yhden hengen huonesta) ilmaisella parkkipaikalla, toimivalla Wifillä ja hyvällä aamupalalla oli mielestäni erinomainen hinta. Plussaa annan hinnan lisäksi siisteydelle, sijainnille, hyville parkkimahdollisuuksille ja maittavalle aamupalalle. Miinus tulee vain pienikokoisesta huoneesta jossa ei ollut jääkaappia. Ilmastointia en muista näpelöineeni, eikä myöskään mies joten sen olemassaolosta en valitettavasti osaa sanoa mitään.

Hotellin omille sivuille pääset suoraan tästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply