Jaa niinkuin mitkä treffit?

Rahtasin kaupasta salaattitarpeet ja olin valmistaunut siihen että joudun aloittamaan ruoan teon aivan alusta. Olihan se kivaa että mies olikin tullut jo ennen kuutta kotio ja kuullotettu riisi porisi liedellä. Tietokoneen äärellä hän väsäsi jonkin sortin kaavioita ja tekstiä otsa rypyssä joten minä jatkoin ruoan valmistusta kotiintulon jälkeen. Työasiat painoi miehen mieltä taas aika paljon kun homman deadline pukkasi tähän juhannuksen alle, joten aika vakavalla mielellä hän siinä ruokapöydässä istui. Mielenkiintoisen keskustelun me tosin saimme aikaiseksi elämästä ja sattumista, siitä minkä takia joitakin elämä potkii päähän ja kaikki tuntuu kasaantuvat samaan syssyyn kun taas toiset porskuttaa ihan tuosta vain. Sen verran syvään me uppouduimme keskusteluissa että tuntui mieskin unohtavan työpaineet jotain kymmeneksi minuutiksi, woohoo.

Ilta meni katsoessa Ylen dokkarisarjaa ”Kaikuja tuonpuolesta”, hedelmiä syödessä ja miehen hoitaessa viimeisiä työasioita. Sitten alkoikin jalkapallo ja urheana minä istuin vieressä mutta sitten tuli uni. Best date ever -not.

Ja TV-Shopista tutuin sanoin: ”Eikä siinä vielä kaikki!”

Ei tuo minun kännykkä mitään temppua tehnyt. Minä en vain osaa käyttää sitä kun en ole viitsinyt opiskella. Jos haluaa saada näppäinäänet pois nappulasta A, niin koko kännykkä hiljenee. Kait se ehkäpä on pörissyt hiljaa lattialla aamulla klo 5.30, mutta itse heräsin 7.35 kun oli niin kumman valoisaa ja pirteä olo.

Päivän positiivisuus tähän mennessä:

Sainpahan nukuttua, mutta työpaikan tuntisaldo ei moisesta tempusta tykännyt. Eipähän tartte nenäänsä tuolla ulkona kylmässä kovin paljoa näyttää jos mielii saada tuntisaldon inhimilliseksi.

Huoh. Milloinkohan sitä saisi ihan oikeat treffit? Miehestä se ei ole kiinni, vaan vapaasta ajasta ja tunnelmasta.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Torstai on The Päivä - Passionate Traveller keskiviikko, helmikuu 18, 2015 at 14:29

  […] kuulosta enää niin houkuttelevalta. Viimeisistä ”kotitreffeistämme” voikin lukea täältä joten voitte uskoa ettei meikäläisen luotto huomiseen iltaan ole […]

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, kesäkuu 19, 2014 at 21:13

  Sori, että kommentoin näin pientä asiaa, mutta tuo Audi R8 on muuten unelmieni auto :D. Näin sellaisen tänään Lappeenrannassakin. Miksi tuo kuva muuten valikoitui tuohon? Kysyn siksi, että R8 on ollut minulle aina merkki siitä, että kuljen oikeaan suuntaan (jos merkkeihin haluaa uskoa), joten tuo on aika jännä juttu 🙂

  • Reply Kthetraveller tiistai, kesäkuu 24, 2014 at 12:57

   Moi, kyseisen kuvan Faceen laittoi Face-ystäväni Yhdysvalloista ja sattui nyt tulemaan mukaan ruudunkaappaukseeni. Mutta vaikka kuva onkin Face-ystäväni laittama, on samanmoiset mietteet minullakin. Audissa vain on sitä jotain 😉

   • Reply Jerry / Pako Arjesta tiistai, kesäkuu 24, 2014 at 19:01

    Audi on kyllä merkki minun makuuni 🙂 . Hauska tietää, että olet samaa mieltä 😉

    • Reply Kthetraveller tiistai, kesäkuu 24, 2014 at 20:23

     Juu. Taitaapi olla sukuvika sillä oma veli on samaa mieltä. Mies karsastaa ko. merkkiä mutta tuskinpa hänellä olisi sananvaltaa siihen jos tulisi lottovoitto ja pääsisin ihan itse autokauppaan 😉

  Leave a Reply