Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lötköpötköpäivä

Kyllä, myönnän istuneeni koneella tänään kiitettävän aikaa. Ulos en pistä naamaani tänään sitten yhtään, en. Minä en ymmärrä yhtään mikä tähän WordPress-ohjelmaan tuli mutta kaikki teksti on niin pientä että silmissä vain vilisee ja kaikki näyttää yhdeltä klömpiltä. Julkaistu kirjoitus vaikuttaa kuitenkin oikean kokoiselta joten tässä on aivan turha yrittää räveltää isompaa tekstiä sillä siitä ei hyvää seuraa. Pieni teksti on kuitenkin aihauttanut ongelmia sen verran, että yhden postauksen väsääminen kestää kohtuuttoman kauan. Huomenissa kuitenkin näillä näkymin juttua aiheesta, joka saattaa kiinnostaa useampaakin merimatkoista haaveilevaa.

Muutoin päivä on mennyt ottaessa ihan rauhallisesti sillä yöunet on arkiviikolla jäänyt hiukkasen lyhyiksi. Oma vika totaalisesti, sillä minä olen kaivannut todella paljon nyt sitä rauhallista aikaa lasten nukkumaanmenon jälkeen. Pienet on nautinnut tällä perheenäidillä, koska nautintoihin kuuluu mm. Yhteishyvän lukemista ja uuden hiustenhoitoaineen nuuskuttelua suihkussa.

Pakko olla maailman herkullisimman tuoksun omaava hiustenhoitoaine!

Niin juu, ja otin itseäni niskasta kiinni. Luovutin pakkikorttitunnusluvun kanssa ja tilasin uuden pin-tunnuksen kortilleni. Kympin minä siitä köyhdyin, mutta otinpahan opikseni. Seuraavan kerran laitan tunnukseni joka paikkaan, enkä vain niihin tärkeisiin papereiheni (jotka olen onnellisesti hävittänyt) taikka pelkkään pääkoppaani.

Oikein hyvää torstaita kaikille ja pitäkeehän peukkuja että saan taisteltua seuraavan postauksen asiallisen näköiseksi.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply