Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ei niin viherpeukalo ihmeissään

Hyi kun me olimme miehen kanssa pahoja. Teimme pääsiäisenä pihatöitä ja huomasimme pensasaitamme juurella, ”ei kenenkään maalla” kaunislehtisen pienen puskan. Kyseinen puska näytti sen verran erikoiselta, että kaivoimme sen maasta ja siirsimme omalle tontillemme niittokoneelta turvaan. Olihan meillä toki oma lehmä ojassa tuon ”pelastamisen” kanssa, sillä kiireisen elämän takia pihallemme ei kannata kovin vaikeahoitoisia ja säännöllistä kastelemista vaativia kukkia hankkia.

Ajattelimmekin että löytämämme luonnossa vapaasti kasvanut puska ei paljoa hoitoa tarvitsisi ja ulkonäöstä päätellen se saattaisi tehdä jonkinlaisia kukkasia. Yllätys onkin ollut melkoinen, kun tuo pikkuinen puska tykkää kasvaa pihallamme ja on ruvennyt väsäämään kukan(?)nuppuja.

Mutta mitä kummaa meillä oikein kasvaa?

Mites tuota pampulapuskaa nyt sitten hoidetaan vai annetaanko olla ihan oman onnensa nojassa? Lienee olisi parempi antaa vain olla, sillä minä olen suoranainen mestari tappamaan kaikki kasvit omalla hoidollani.

Ja jos tämä nyt jotain laitonta kukintoa on, niin totean tässä rehellisyyden nimissä ettemme ole miehen kanssa olleet tietoisia kasvin laadusta missään muotoa. Laittomuuksia minä en viitsi googlata ettei kissalan pojat imesty ovelle…

Tiedosta etukäteen kiittäen, vihertumpelo. (Sekin siis)

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna Koskela keskiviikko, toukokuu 28, 2014 at 13:53

    Jos en ihan metsään mene, niin tuo on kaunokki 😉

    • Reply Kthetraveller keskiviikko, toukokuu 28, 2014 at 13:59

      Wau. Kiitos vastauksestasi, googletin sanallasi ja taitaapi tosiaan meillä olla kaunokki pihassa. Se onkin sitten yllätys minkä värisen kukan se nupuistaan pukkaa 🙂

    Leave a Reply