Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kaunis, kaunis maailma

Harvoin sitä kiinnittää paljoakaan huomiota luonnon kauneuteen ja maapallon ihmeellisyyksiin ympärillään. Elämän kiireet pitävät monasti huolen siitä ettei kerkeä aina paneutua ohi vilistäviin hetkiin ja näkymiin, tai tuntea kaikkia asioita joka solullaan. Maailmassa on kuitenkin paljon nähtävää ja koettavaa, joten nautin suunnattomasti erityisesti silloin kun saan rauhassa ihailla maisemia ja haistella raikasta ilmaa. Olikin upeaa päästä kävelemään Dee Why Beachin kallioilla, tuntea auringon lämpö ja leppoisa tuulenvire iholla sekä napsia kuvia häkellyttävän kauniista kivimuodostelmista käydessäni Australiassa.

Lisää ihmeteltävää Dee Whyn rannalta löytyy uima-altaiden vierestä laskuveden aikaan. Kuvia lastemme lempipaikasta aiemmalla reissulla löytyy täältä.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 21:13

    Kyllä sitä aina kiinnittää luonnon ihmeisiin huomiota kunhan pääsee asfalttiviidakko ympäristöstä vähänkään lähemmäs sitä luontoa itseään 🙂 Kivimuodostelmat on minunkin lemppareita! Giants Causeway Irlannissa yks hienoimpia ja tuossa lähellä Nattastunturin päällä on myös melko uskomattomia jääkauden muodostamia kielekkeitä, ah!

    • Reply Kthetraveller maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 21:25

      Wau, kiitti vinkistä! Ehkäpä pääsisi jossain vaiheessa ihailemaan mainitsemiasi paikkoja 🙂

    Leave a Reply