Suomen suurin matkablogiyhteisö

Voi äitee tuon mieheni kanssa!

Niinpä niin, siitä se ajatus sitten lähti. Viitaten edelliseen postaukseen suunnitelmista tuon Amalfin rannikon suhteen, oma rakas aviomieheni sai kuningasidean joka vain kaikessa kiireessä unohtui mainita vaimolle, tai sanotaanko näin että vaimo, eli minä, unohdin lukea sähköpostini. Voitte uskoa että olin hiukkasen pihalla kaikesta kun Aussiystäväni pisti iloisena lyhyen viestin tänä aamuna. ”Yes, let’s book it all!”. Tuo lause sai pienen kylmänhien nousemaan otsalleni kun ymmärsin mennä lukemaan sähköpostini ja siellähän se oli, mieheni ”Master Plan”:

Treffit ystäväni kanssa Münchenissä, auton vuokraus ja ajo Alppien yli Dubrovnikiin. Dubrovnikistä lautalla Italian Bariin, ajo lähelle Amalfin rannikkoa, yöpyminen ja seuraavana päivänä tutustumista alueeseen. Ajo Firenzeen, siellä oleilua ja siirtyminen Garda-järven alueelle. Sitten Sveitsin Luganoon ja sieltä Feldkirchiin (what?), Liechtensteiniin tai Zurichiin. Takaisin Müncheniin parin viikon päästä matkan alkamisesta ja Suomeen, mitäs muuta kuin ajelemaan sinne ja tänne.

Öhöm. Viestiäni sen enempää tänne laittamatta pistin (edelleen) rakkaalle miehelleni hiukkasen napakan tekstiviestin koskien matkaa. Millä kumman rahalla, millä kokoonpanolla, millä aikataululla ja millä ihmeen jaksamisella, sillä muistan erittäin hyvin aiemmat autoseikkailumme Euroopassa ja muualla. Jätän nyt kertomatta tarkemmin noista automatkoistamme, mutta sanotaanko vain että liian tiukka aikataulu EI sovi meille ja esimerkkiä ”onnistuneesta” ajelustamme löytyy vaikkapa viime vuoden marraskuulta olevasta postauksestani https://www.rantapallo.fi/kthetraveller/2013/11/06/pisa-ja-bad-bad-roadtrip/

Olen sataprosenttisen varma että mainittu ”Master Plan” kutistuu vielä. Tätä kirjoittaessanikin olo alkaa olla aika tasoittunut mutta ystäväni puolestaan on onnensa kukkuloilla. Miten saada tulevasta turneesta kaikille mieluisa? Mieheni tykkää ajaa ajaa ja ajaa. Ystäväni tykkää koluta paikkoja ja tutustua ihmisiin, eikä sillä majapaikalla ole niin suurta merkitystä. Minä puolestani nauttisin hyvästä ruoasta ja juomasta sekä kiireettömästä menosta hieman parempitasoisessa paikassa.

Yksi sana. Huoh.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply