Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Travel Thursdayn kunniaksi pienoinen kuva

Hei!

Ahkeran matkailun myötä rahaliikennettä on tarkasteltava sen verran tiukalla seulalla nyt että tämäkin nainen pysyttelee vielä vanhassa Nokian N8 puhelimessa joka kumma kyllä ei ole vielä sanonut työsuhdettaan irti. Vaikkei osallistumiseni varsinaiseen Instagram Travel Thursday-tapahtumaan onnistu, päätin pistää näytille yhden kuvan joka tuo minulle hyvin vahvoja muistoja.

Kuva on otettu viime lauantaina Dee Why’n rannalta. Olimme viettäneet uskomattomia päiviä ystäväni luona Australiassa, levänneet ja nauttineet. Kävimme lauantai-iltana ulkona syömässä juhla-aterian ystäväni kanssa koska olimme lähdössä seuraavana aamuna takaisin kohti Suomea. Ravintola sijaitsi aivan Dee Why Beachin bulevardin vieressä ja meillä oli pöytä ravintolan parvekkeella. Aurinko paistoi, ihmiset olivat iloisia, ravintolassa oli tunnelmaa ja minäkin maistelin sellaisia ruokia joista olin vannonut vahvasti etten koskaan maista. Upean pikaisen illallisen jälkeen teimme vielä viimeisen kävelylenkin meidän perheen lempirannalla. Kuuntelimme kuohuvaa merta, haistelimme raikasta meri-ilmaa, otimme kuvia ja nauroimme. Aurinko oli laskeutumassa ja muistutti jokaisella hetkellään siitä että kyseessä oli meille se viimeinen auringonlasku Australiassa sillä kertaa. Siinä haikean tunnelman keskellä katselin ympärilleni ja huomasin kuvassa näkyvän puun. Puussa ei ollut mitään hienoa, mutta samalla se tuntui kuvaavan niin osuvasti haikeita tunnelmia ja muistutti siitä että palmupuut olivat pikkuhiljaa vaihtumassa harmaaseen ja lumettomaan pääkaupunkiseutuun. Katselin näkymää hiljaisena jonkin aikaa, nappasin kuvan ja menin halaamaan ystävääni kyyneleet silmissä. Hänen ei tarvinnut sanoa sanaakaan, hän vain nyökkäsi minulle kyyneleet silmissä ja halasi pitkään. Tuo nyökkäys kertoi kuitenkin paljon. Vaikka tunnelmat olivat haikeat, me tiesimme että tulemme näkemään toisemme taas uudestaan joku päivä.

Uskomatonta miten kohtalo johdattaa. Tarinaa ystävyytemme alkamisesta täällä.

Muistattehan osallistua messulippuarvontaan! Arvon liput perjantaina 28.2.2014 kello 14.00.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lena torstai, helmikuu 27, 2014 at 13:10

    Ihana tarina tämä! Arvelinkin että jossain kaukana idässä olit edellisen postauksen vinkistä päätellen 😉 Aussitarinoita odotellessa 🙂

    • Reply Kthetraveller torstai, helmikuu 27, 2014 at 17:56

      Juu, kunhan pääsen Aussitarinoihin saakka. Jetlag alkaa olla pikkuhiljaa selätetty joten pääsen Sharjahin hotellipostauksen kimppuun.

    Leave a Reply