Tavolàta Ristorante Italianon menu vihdoin nähtävillä

Me emme ole miehen kanssa enää pitkilleen käyneet Itämeren laivojen buffet-ravintoloissa koska jonottaminen ja ihmismassat ei vain ole se ”meidän juttu”. Kaipaamme kiireetöntä aterian nautiskelua ja henkilökohtaista palvelua, joten olemmekin suosineet Food Garden, Oscar à la Carte ja Bistro Maxime-ruokaravintoloita risteilyillämme. Siljan Helsingin laivoilla on paljon muitakin täyden palvelun ravintoloita, mutta esimerkiksi Happy Lobster ja Bon Vivant ovat jääneet pois meidän perheen valikoimasta menujensa takia koska minä olen hieman valikoiva ruokien suhteen.

Tuon valikoivan luonteeni takia Silja Serenaden muutostyöt saivatkin aluksi tämän naisen otsalle pienoisen rypyn, sillä Bistro Maxime joutuu väistymään uuden italialaistyylisen Tavolàta Ristorante Italianon tieltä. Bistro Maximeen tekemämme pöytävaraus siirrettiin automaattisesti tuohon italialaisen ravintolaan, joten silmissäni siinti peruspizza ja spagettiannos parmesanilla. Olinkin jo valmis perumaan meno-paluun pöytävaraukset varsinkin kun ravintolan piirroskuvat eivät kovin lupaavilta näyttäneet, mutta päätin kuitenkin jäädä odottamaan menun valmistumista.

Menu on nyt näkyvillä netissä ja nyt voin huokaista helpotuksesta. Menu on erittäin kutsuva ja odotankin suurella innolla pääseväni maistelemaan uuden ravintolan annoksia. Se, onko ruoka yhtä hyvää kuin se menulla näyttää ja onko ravintolassa ”se oikea tunnelma” sekä palvelu, selviää maaliskuun alkupuolella. Sen voin jo kuitenkin tässä vaiheessa sanoa että mielenkiintoni on todellakin herännyt ja astun avoimin mielin ravintolan ovesta sisään.

Silja Serenaden Tavolàta Ristorante Italianon menuun pääset tutustuman suoraan tästä.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply