One step forward, two steps back?

Moips!

Rantapallon muutosten takia olen joutunut tässä itsekin miettimään mitä meinaan blogini kanssa tehdä, lopettaako, jatkaako samaan malliin vai pyrkiä kehittämään tätä johonkin suuntaan. Uusien Rantapallossa tapahtuneiden muutosten johdosta innostuin kuitenkin bloggaamisesta hieman enemmän, joten olen päättänyt lähteä tästä kehittymään ja kehittämään tätä blogia. Siitä ei ole hajuakaan mihin pystyn ja missä mittakaavassa, mutta edessä olevat matkat ja kaikesta kiireestä huolimatta mahtava perhe-elämä pitäköön huolen siitä että postauksia tännekin riittää. Minusta on tulevaisuudessakaan turha hakea pullantuoksuista leipomiseksperttiä ja kodinhengetärtä, Malenamimaista kauniiden sisustuskuvien asettelijaa taikka muotimallia, mutta voin tuoda tänne ehkä jotain toisenlaista: Matkojen lisäksi painiskelen normaalien perhe-elämän asioiden ja ongelmien kanssa. Kaikki ei ole oikeasti ihan aina kaunista ja helppoa, eikä tämä äiti aina jaksa kiireen keskellä olla se perfect mother joten pakastepullia tiedossa siis edelleen.

Blogini My Happy Travel-nimi ei ole oikeastaan koskaan tuntunut siltä oikealta. Se roikkui mukana, koska en muutakaan keksinyt enkä jaksanut keksiä. Nimi tuntui naiivilta, koska eihän kaikki matkat ole aina niin iloisia ja onnellisia. Sopivasti näin muutosten myötä päätin luopua myös My Happy Travel-nimestä ja vaihtaa tilalle toisen nimen joka napsahti pääkoppaani vajaa viikko sitten puoliksi unenpöpperössä. Olen nyt makustellut nimeä hiukkasen aikaa ja se kuvaa itseäni huomattavasti paremmin. Blogiosoitteeni ei muutu, mutta seuraavalla kerralla postaukset näkyvät Passionate Traveller-sivustolla sillä sitähän minä olen, intohimoinen matkailija.

Uuden nimen myötä tulen parantelemaan blogin ulkoasua pikkuhiljaa ja piakkoin minua voi alkaa seuraamaan myös Twitterissä ja Instagramissa. Ilmoitan Twitter & Instagram-kuvioista hieman myöhemmin kun oma tekninen osaamiseni toivottavasti kehittyy. Joudun kuitenkin tekemään vielä paljonkin töitä, koska minä ja minun mieheni (joka ei blogin tekoon osallistu yhtään) ei ymmärretä näitten Twitterien ja Instagramien päälle sitten yhtään.

Hiljaa hyvä tulee. Ehkä.

Rakentamassa jotain uutta (ihan niinkuin minäkin). One World Trade Center New York, lokakuu 2012.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply lena / london and beyond maanantai, tammikuu 20, 2014 at 13:11

    Sun blogia on tosi mukava lukea, eli tykkäys sille että blogi jatkuu! Uusia juttuja odotellessa.

    • Reply Kthetraveller maanantai, tammikuu 20, 2014 at 16:56

      Oi kiitos!

    Leave a Reply