Mahtavat risteilyalet

Niin se minun miehenikin, joka vannoi kuukausi sitten ettemme risteile ennen tämän vuoden lokakuuta, pyöritteli sormet näppäilemisestä ruvella TallinkSiljan onnenpyörää muutaman illan. Kaikkinensa erilaisia risteilyjä tuli voitettua/tilattua viikon sisällä yhteensä kolme kappaletta, sillä nyt jos milloin on oikea hetki varailla kohtuuhintaisia risteilyjä ja risteily/hotellipaketteja esimerkiksi Tukholmaan ja Tallinnaan. Kaupungeista löytyy talvikuukausinakin paljon tekemistä ja mm. Tallinnan Lentosatamassa on tällä hetkellä esillä mielenkiintoinen Titanic-näyttely aina maaliskuun loppuun.

Kannattaakin toimia nopeasti, sillä mahtavia tarjouksia jopa viikonloppulähdöille on vain rajoitetun ajan.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply