Instagram Travel Thursday goes Klaus K

Piipahdinpa minäkin eilen bloggaajille suunnatussa Instagram Travel Thursday goes Klaus K-tapahtumassa Klaus K-hotellissa. Kauas saakka lämpöä ja iloa huokuneet Marinella, SatuVeera ja Skimbacon Katja järjestivät hienon illan eikä tunnelmassa taikka puitteissa ollut mitään pahaa sanottavaa. En päässyt katselemaan hotellin sisuksia sen enempää tällä kertaa, mutta jo Klaus K Livingroom antoi viitteitä siitä että kyseessä on miellyttävä ja tyylikkään persoonallinen hotelli. Koska itselläni ei ole vieläkään Android tai iPhone-puhelinta, jäi tapahtumasta otetut Instagram kuvat tällä kertaa väliin. Muiden ottamia kuvia illasta pääset kuitenkin ihailemaan Instagramissa tägeillä #klausk ja #igtravelthursday.

Kovin moneen henkilöön en kerennyt piipahdusellani tutustua, mutta oli mahtava tavata miellyttävät itsenäiset bloggaajat Reissuesa ja minun tavoin lämpimien vesien risteilyistä pitävä Annika. Valitettavasti työt kutsuivat minua tänään, joten eilisilta jäi lyhyeen ja suuntasin yhdeksän jälkeen kotiin. Lyhyt visiitti tapahtumassa oli kuitenkin hedelmällinen sillä sain pieniä teknisiä vinkkejä ja sitä myöten rohkeutta blogini tulevaisuutta ajatellen.

Omalta osaltani Matkamessut jäävät tänä vuonna väliin sen takia, että työt pitävät minut visusti kiinni arkisin ja alkuperäisen suunnitelman mukaan minun piti olla tänä viikonloppuna risteilyllä. Vaikka risteily jouduttiinkin perumaan käytännön syistä vajaa viikko sitten, olen päättänyt keskittyä blogini kehittämiseen tänä tulevana viikonlopuna. Jotain uutta on siis tulevaisuudessa tiedossa, sillä edellytyksellä että onnistun suunnitelmissani ja tämän perheenäidin aika riittää.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille, erityisesti matkamessuille menijöille ja siellä ahkerasti päivystäville bloggaajille.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply lena lauantai, tammikuu 18, 2014 at 16:24

    Olisipa ollut kiva päästä Suomeen tänä viikonloppuna, etenkin tuonne Klaus K:hon kaikkia tapaamaan. Olisi ollut mukava tavata!

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 14:08

      Juu, arvelin ettet pääse itse tapahtumaan mutta olisi tosiaan ollut kiva tavata. Näitä tapahtumia tulee varmaan useampiakin tulevaisuudessa joten eiköhän mekin nähdä joku päivä.

    Leave a Reply