Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haaveita ja suuria suunnitelmia

Tarviiko tässä enempää selitellä. Aussikamu kutsui kylään mutta aikas komeissa hinnoissa noi lennot on. Meillä on periaate ettei säästötiliä mentäs paljoa sorkkimaan ja loman saaminenkin on epävarmaa, mutta polte lähteä piipahtamaan meidän lempparimaassa on kyllä valtava. Kamukin on ihan täpinöissään kun sanoin sille sanan ”ehkä”.

Me jouduttas nukkumaan kamun olkkarissa ja asunnossa olis myös meille vieras ihminen, joten pikkusen tiukkaa tekis vetää monta yötä siellä varsinkin kun 65 neliöön olis ahtautuneena yhteensä seitsemän henkeä. Nyt pohditaan kovasti jonkin muun kohteen ottamista mukaan Aussikeikkaan joten eilisilta meni tutkaillessa lentoja ja miettiessä vaihtoehtoja.

Samppanjaa (ihan pikkuisen), hyvää ruokaa, rentoa meininkiä, ihania keskusteluja, mahtavia maisemia ja hyviä kelejä. Suuria kokemuksia ja onnenhetkiä. Siitä olis meidän matka Australiaan tehty. Säästötili ei tykkäis tommosesta keikasta sitten yhtään, mutta voiko mun kamun kutsusta kieltäytyä? Nope.

Mulla ei ole hajuakaan vielä saanko tosiaankaan lomaa, mutta tän pakkasen keskellä on mukava fiilistellä edes pikkusen. Ihan pikkusen.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply