Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lentokenttähotellien aatelia: Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

Perhematkamme pääasiallinen tarkoitus oli tällä kertaa piipahtaa Hong Kongin Disneylandissa. Pohdimme pitkään huoneen varaamista eräästä Disneyland Resort-hotellista, mutta hinta oli sen verran korkea että laajensimme hakua ja löysimme erinomaisen vaihtoehdon. Valintakriteereinämme suositusten lisäksi oli tähtiluokitus (4+), huoneen koko, aamupalallinen hinta, meille sopiva sijainti lentokentän ja Disneylandin läheisyydessä sekä mahdolliset muut lisäedut. Tiukan vertailun jälkeen päädyimmekin varaamaan huoneen TripAdvisorissakin suositellusta Hong Kong SkyCity Marriott hotellista (****-*****), joka yllätti positiivisesti meidät kaikki.

Hotelli tarjosi ilmaiset meno-paluukuljetukset lentokentälle, Disneylandiin ja Tung Chungin metroasemalle. Lentokentällä hotellishuttlen henkilökunta otti laukkumme hoidettavakseen ja toimitti ne sisäänkirjautumisen jälkeen hotellihuoneeseemme. Palvelu bussissa ja kaikkialla hotellissa oli erittäin hyvää, joten raakkasin palvelun suoraan viiden tähden palveluksi.

Noin 35 m2:n Double Guest Room oli sopivan kokoinen nelihenkiselle perheellemme. Kaksi parisänkyä (lapset nyt vielä suostuvat nukkumaan samassa sängyssä) riitti mainiosti, sohva oli miellyttävä löhöillä ja kylpyhuoneessakin oli mukavasti tilaa. Näkymät oli merelle päin, ja ikkunasta näkyi lisäksi pala hotellin lähellä ollutta golfkenttää, kiitoradan pää sekä vastarannalla olleet vuoret ja korkeat rakennukset. Kaikesta huolimatta hallitsevin näkymä viidennestä kerroksesta oli edessä sijainnut varastorakennus ja edessä rakennettavan saaren työmaa, joten kannattaa pyytää huonetta yleisestikin mahdollisimman korkealta.

Kylpyhuoneesta löytyi kaikki peseytymistarvikkeet mukaanlukien hammasharjat ja -tahnat. Kylpytakit ja -tohvelit kahdelle löytyi vaatekaapin puolelta.

Muutaman ilmaisen vesipullon lisäksi huoneessa oli tarjolla lainaksi adapteri. Kunnolla toimiva Wi-Fi kuului huonehintaan Marriottin kanta-asiakkaille. Itse liityimme Marriottin kanta-asiakasohjelmaan huonetta varatessamme, mutta liittyminen jopa vasta sisäänkirjautumisen yhteydessä olisi riittänyt ilmaisen Wi-Fin saamiseksi hotellihuoneeseen.

Aikaerorasituksen takia päädyimme tilaamaan ensimmäisenä iltana huonepalvelusta eväkset. Ruoka ei nyt kovin erikoista ollut, mutta ei noista kovin gourmeeta saakaan aikaiseksi. Koko kuvassa näkyvän evässetin hinta oli noin 50 euroa ilman tippiä, toimitusaika puolisen tuntia.

Huonehintaan kuului myös kattava aamupala yhdelle hengelle ja toinen aikuinen sai aamiaisen puoleen hintaan (lapset n.10 euroa). Paikallisten ruokien lisäksi tarjolla oli niin lämpimiä kuin kylmiä peruseväksiä laajalla valikoimalla. Kahvi/tee tuotiin pöytään ja tarjoilijat olivat valmiita kantamaan asiakkaiden täydet lautaset pöytään.

Mehut olivat tuorepuristettuja ja mikäli kiinnosti ihan oma sekoitus, pystyi sen tilaamaan erikseen tehtynä esillä olevista hedelmistä ja vihanneksista.

Hotellin aulassa sijainnut The Lounge oli miellyttävä paikka istua. Näkymä ikkunoista oli merelle päin, päivällä sisään tulvi luonnonvalo ja illalla paikka valaistiin tunnelmallisesti. Koska kyseessä oli lentokenttähotelli, oli seinällä myös näyttö josta kävi ilmi lähtevät ja tulevat lennot.

Mies testasi yhtenä iltana lasten kanssa hotellin uima-altaan ja oli hyvin positiivisesti yllättynyt. Tunnelma oli kylpylämäinen ja paikat hyvin siistit. Jokaiselle annettiin kouraan ilmainen 0,5 litran vesipullo, joten pisteet Marriottille myös siitä. Valitettavasti paikasta ei ole omaa ottamaa kuvaa, alla kuva napattuna hotellin omilta sivuilta.

Kuva: www.marriott.com

 

Minulla taikka perheelläni ei ole mitään pahaa sanottavana tästä hotellista. Kokemusta on ainoastaan viidestä eri 3-4 tähden lentokenttähotellista, mutta niihin verrattuna tämä hotelli voitti kaikki. Voi suositella varauksetta enkä yhtään epäröisi buukata täältä huonetta uudelleen. Hotellin omille sivuille pääset suoraan tästä.

P.S: Marriottin kanta-asiakaskampanja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisyön jo kahden eri yöpymisen jälkeen. Ei paha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply lena keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 15:52

  Marriott ei koskaan ole ollut pettymys, päin vastoin! Varsinkin lentokenttähotelleina ne ovat toimineet hyvin.

  Mä olen jättänyt Aasian Disneyt väliin siellä vieraillessa, Pariisissa ja Floridassa on tullut vierailtua. Pitää niitä ehkä silti joskus testata, niissä on ihan kiva tunnelma aikuisillekin. : ) millainen HK:n Disney oli?

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 23:51

   HK:n Disney oli pienempi joten se oli ihan sopivan kokoinen päivän visiteeraukselle. Jonot liikkuivat sukkelaan ja vaikka ovella toitotettiin 40 minuutin jonoista, pääsimme laitteisiin aina puolessa siitä ajasta. Illalla oli jouluvaloshow jonka jälkeen pääkadulle puhallettiin tekolunta ja oli hauskaa katsella kun paikalliset hullaantuivat lumisateesta. Voi vaan kuvitella millä fiilarilla he olisivat saapuessaan talvella tänne.

  Leave a Reply