Suomen suurin matkablogiyhteisö

Have Yourself A Merry Little Christmas

Täällä sitä istutaan kynttilänvalossa ja kuunnellaan joululauluja, mm. otsikossa mainittua biisiä. Mä olen ihan mahoton fiilistelijä mitä jouluun tulee ja joka vuosi mä päätän aloittaa jouluostosten teon ajoissa mutta kuinkas sitten käykään? Joka effen kerta mä ja mies juostaan hiki hatussa ja yleensä vikoja lahjoja räävitään vielä aatonaattona. We never learn…

Kuopus on väsännyt pari päivää huonettaan joulukuntoon ja se alkaa kyllä näyttää kohta joulukuuselta. Oon saanut onneks rajoitettua homman siten ettei ikkunoista paista yhtään jouluvaloa naapureiden järkytykseks. Joulufiilis alkaa kuitenkin tarttua ja sen takia seuraavassa postauksessa ollaankin pikkuisen lumisemmissa fiiliksissä…

P.S.: Kompromissitalvisaappaat löytyi. Saa luvan kelvata tähän hätään mutta mekkoa pitää vielä metsästellä. Edes hame kelpais mutta mitään ei tunnu löytyvän. Sigh.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply