Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotel Kämp Helsinki

Mieheni oli tosiaan huomannut minun kaipaavan irrottautumista kiireisestä arjesta ja järjesti melkoisen yllätyksen. Pienoinen ”prinsessa” kun olen, varasi mies selkäni takana deluxe-huoneen Hotelli Kämpistä (*****) sekä ihanan aromahieronnan Kämp Spasta. Kaiken lisäksi mies oli myös metsästänyt otsa hiessä menua josta löytyisi mun himoitsemia kanttarelleja, joten hän päätyi varaamaan meille pöydän ravintola Fransmannista. Vietimme miehen kanssa ihanan illan ihan kahdestaan mutta mies jätti minut yöksi ja aamuksi ihan yksinään hotellille, koska halusi minun nukkuvan rauhalliset yöunet ilman minkäänlaisia häiriöitä. Tekihän se tiukkaa jäädä aluksi yksin huoneeseen, mutta laskin itselleni kuuman kylvyn, peseydyin ja menin pötköttämään sängylle suklaakonvehtirasian kera ja katselin hieman televisiota. Mies ei myöskään varannut minulle aamupalaa vaan jätti sen omaan harkintaani koska ajatteli minun kaipaavan enemmänkin unta. Oikeassahan hän oli, sillä heräsin seuraavana aamuna herätyskellon soittoon tasan klo 11.00 enkä meinannut pysyä millään hereillä.

Hotelliketju Starwoodin The Luxury Collection-hotelleihin kuuluvan Hotel Kämpin sijainti on mitä loistavin. Front deskin palvelu oli erinomaista ja pidin hotellin persoonallisesta ilmeestä sekä isosta huoneesta, kiitosta sai myös mahtava marmorinen kylpyhuone syvällä kylpyammeella. Sänky oli miellyttävä nukkua, mutta erityisen ohut untuvapeitto arvelutti aluksi. Olisin itse jotenkin kaivannut pehmoisempaa peittoa, joten unituntuma jäi jokseenkin laimeaksi -> paremmissakin sängyissä olen elämäni aikana nukkunut.

Näkymä sisäpihalle ei nyt ollut kovin mairitteleva, mutta kaipasin rauhaa joten tämä kelpasi.

Käytettävissä oli mm. kylpytakki ja ihanat kylpytossut.

Täytyy myöntää että minua harmitti kun en jaksanut tilailla turndown-palvelua taikka mitään erikoistyynyjä. Olin todella väsynyt koko päivästä joten palvelutaso jäi testaamatta lähestulkoon kokonaan.

Kokonaista arvostelua minun on siis mahdotonta antaa, mutta jos jotain negatiivista pitää hotellista hakea niin…

Hupsheijaa, viiden tähden hotelli ja laatikostoja ei oltu tarkistettu edellisen asukkaan jäljiltä. Tällaista ei pitäisi seuraavan asiakkaan (meidän) löytää laatikkoa avatessa. En nyt valita muovikasseista yleensä vaan siitä, että noiden kassien sijasta laatikossa olisi voinut olla lääkkeitä tai muita edellisen asiakkaan tärkeitä/törkeitä tavaroita.

Kassakaappi oli minikokoa sillä sinne ei olisi mahtunut edes läppäri. Noin pientä kaappia en ole nähnyt koko reissausurani aikana ja hotelleja olen sentään kiertänyt elämäni aikana monta.

Hotel Kämp Helsinki oli kaikkinensa hyvä ja erittäin rauhallinen hotelli, erinomainen pariskunnille ja esim. vuosipäivää viettäville. Tasan viittä tähteä en vielä uskaltaisi antaa, sillä aamupala ja palvelutaso jäi testaamatta. Parasta antia hotellissa olikin mielestäni Kämp Spa, josta lisää hiukkasen myöhemmin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply