Suomen suurin matkablogiyhteisö

Novotel Barcelona Cornellà

Novotel Barcelona Cornellà (****) valikoitui sijaintinsa ja hintansa puolesta porukkamme toiseksi hotelliksi Barcelonassa. Hotellin lähistöllä oli pari isoa kauppakeskusta (mm. Splau jossa oli paljon erilaisia ruokaravintoloita) ja metroasema. Risteilysatamaankin oli vaivaton 10 minuutin matka taksilla.

Palvelu respassa oli erinomaista, kielitaito parempi kuin BAH Barcelona Airport Hotellissa, mutta huoneet huomattavasti pienemmät ja epäkäytännöllisemmät.

Ja ne matot, öh. Taattua Novotel-tavaraa. 

Kuvassa vain yksi läikkä, vaaleampia ja suurempia löytyi muualta myös. 

Aulassa sijaitsi hyvä leikki- ja pelinurkkaus lapsille.

Ja se aamupala, taattua Novotel tavaraa sekin. Ainoa kasvis koko buffassa oli grillattu tomaatti joka oli kuorrutettu juustolla. Pilkotut hedelmät olivat tuoreita, jugurttivaihtoehtoja sopivasti, peruslämpimät löytyi tiskistä ja tuoreita patonkeja tuotiin jatkuvasti.

Ja se uima-allas; yhtä syvä (1,7 m) molemmista päistä joten ei ihan perheen pienimmille. Uima-allasalue sinänsa oli ihan miellyttävän oloinen ulkoilmaravintoloineen.

Yritin todella olla avoimin mielin kun pelmahdin tämän hotellin ovista sisään. Erinomainen palvelu ja sijainti sai plussaa, mutta pelkistetty buffa-aamupala ja hankalat huoneet (ei säilytystilaa) pudottivat arviota. Itse antaisin hotellille perushuoneella vain max. 3,5 tähteä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply