Suomen suurin matkablogiyhteisö

BAH Barcelona Airport Hotel

Yövyimme ennen Novotelia käytännön syistä muutama yö lentokentän läheisyydessä sijainneessa kohtuuhintaisessa BAH Barcelona Airport Hotellissa (****). Hotellilta oli ilmaiskuljetukset lentokentälle ja takaisin (20 minuutin välein) sekä muutaman kerran päivässä suoraan Barcelonan keskustaan/satamaan. Huoneen hintaan (n. 100 euroa/yö) kuului buffa-aamupalat kaikille ja yksi varasänky lapselle. (Toinen lapsista nukkui toisten ryhmäläisten kanssa).

Huoneet olivat siistejä, tilavia ja siivous toimi erinomaisesti, mutta kritiikkiä sai hieman huoneen ilma jossa oli varmaan jotain koska osa meistä oli aamuisin aika tukkoisia.

Kylpyhuone oli iso (lämmityslamppu plussaa) mutta peseytymistuotteiden pullot olivat sinetöimättömät (käytän omia tuotteita mutta arvostan sitä että Hiltonin tuotteissa on repäistävät sinetit päällä). Vaikka peilejä oli paljon, ei valaistus/peilin pronssinen väritys ollut välttämättä parhain kaikelle meikkaamiselle. Huoneessa puolestaan ei ollut mitään peilejä, mukaanlukien kaipaamani kokovartalopeili.

Ooops, good or bad?

Hotelli itsessään oli rauhallinen ja toimiva, sen buffet-aamupala oli erittäin runsas ja ulkoa löytyi uima-allas joka tosin oli suljettu syksyn ja talven ajaksi. Palvelu oli hyvää, mutta henkilökunnan kielitaito oli hiukkasen hakevaa ajoittain jopa vastaanotossa (haloo, Airport-hotel = paljon ulkomaalaisia).

Siellä se uima-allas siintää. Lapset oli pikkuisen katkeria kun he katselivat suljettua, veden täyttämää uima-allasta suomalaisille sopivalla + 24 asteen kelillä. 

Hotellin sijainti oli lentokentän lähellä joten lähitienoolta ei löytynyt oikein mitään erikoista. Kivenheiton päässä oli kuitenkin muutaman bussin päättäri, josta pääsi suoraan bussilla Pl. Espanyalle (n. 25-45 minuutin matka). Placa de les Cascades ja Font Màgica de Montjuïc sijaitsi lyhyen kävelymatkan päässä tältä aukiolta, ja aukiolla sijaitsi myös iso kauppakeskus. Hotellihuoneen minibaari oli tyhjä joten siisti jääkaappi oli helppo täyttää omilla vesipulloilla ja pikkueväksillä.

Kaikkinensa hotelli oli hyvä muutaman yön yöpymiseen. Aamupala oli erinomainen ja hinta ilmaisine kuljetuksineen sopiva. En nyt ehkä ekojen joukossa suosittele hotellia mahdollisista astma-oireista taikka huonepölyallergiasta kärsiville, sillä en voi mennä takuuseen hotellin sisäilmasta. Home ei haissut missään, mutta aamun tukkoisuudet loppuivat hotellia vaihdettaessa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply lena keskiviikko, lokakuu 23, 2013 at 16:29

  Lentokenttähotelleista tosiaan saa aika hyviä tarjouksia joskus jotka ovat harkitsemien arvoisia, mikäli tasokkaampaa etsii. Teidän hotelli näyttää oikein kivalta!

  Kiva lukea risteilyjuttuja!

  • Reply kthetraveller keskiviikko, lokakuu 23, 2013 at 22:12

   Täytyy myöntää että olemme tosiaan useamman kerran bonganneet oikein hyviä tarjouksia lentokenttähotelleista. Hotelli oli ihan kiva, enkä kaikesta huolimatta epäröisi ottaa sitä sopivaan hintaan uudelleen vaikka olo olisikin tukkoinen aamuisin.

  Leave a Reply