Suomen suurin matkablogiyhteisö

Barcelona-fiilareissa

Ah, pari viikkoa ja mä olen jo jossain ihan muualla. Tää killerikylmä keli ja pimeys riipii siihen malliin, että mä odotan malttamattomana pääseväni täältä Suomesta pois vähäks aikaa. Välimeren risteilyn takia matkalle tuli sen verran hintaa että hotellin kohdalla me pyrittiin säästämään ja mun rakastama Hilton jäi suunnitelmista pois. Pikkasen jännityksellä/mielenkiinnolla mä nyt sitten odottelen Novotel Barcelona Cornellá-hotellia (****). Hotelli on saanut ihan kivoja arvosteluja ja se sijaitsee meille sopivalla paikalla, mutta Novotel Southamptonin likanen kokolattiamatto ja vihannekseton aamupala kummittelee vieläkin mun mielessä.

Kuva: Hotels.com/Novotel Barcelona Cornellá

 

Kuva: Hotels.com/Novotel Barcelona Cornellá

 

Kuva: Hotels.com/Novotel Barcelona Cornellá

 

Öööö, isompia kuvia en sitten saanut kaivettua. Novotel Barcelona Cornellá päätyi meidän seureen valinnaksi oivan hintansa, arvostelujensa ja sijaintinsa takia. Plussana oli vielä lapsiperheelle sopivan oloinen uima-allasalue jossa meikäläinen, kylmää vettä karttava nainen voi pikkasen aikaa löhöillä. Metroasema, lentokenttä ja ostoskeskus on lähellä joten ei se varmaankaan haittaa jos hotelli ei nyt ihan keskustassa ole. Vinkkejä Barcelonaan löytyy kivasti täältä Rantapallonkin sivuilta, joten ihan mielenkiintoista ruveta käymään niitä läpi joku ilta. Lisäksi meidän bloggaajilta tulee muita mukavia/erikoisempia vinkkejä.

Ihan kivaa hommaa siis tiedossa syksyn pimeneviin iltoihin, kunhan en nyt ihan koneen ääreen jumitu. Pakko liikkua ja yrittää pitää hiilarihimot aisoissa, sillä mulla on kyllä aikamoinen taistelu ton ruokavalioni kanssa meneillään.

Mä toivottelen kaikille oikein hyvää viikonloppua. Me ollaan miehen kanssa pikkuisen irtioton tarpeessa, joten lapset jää hellään hoitoon huomenna kun me vanhemmat painutaan Flame Jazz III-risteilylle. Hyvää musaa, fiilistä ja shampanjaa Seamoressa. Ei paha.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply