Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sydneyn nähtävyydet pt. 2

Darling Harbourista löytyy myös SEA LIFE Sydney Aquarium, joka on yksi Australian suosituimmista nähtävyyksistä ja käymistäni aquariumeista ehdottomasti paras. Valitettavasti kovalevyn hajottua suurin osa valokuvista hävis kokonaan, joten kuvien sijasta tässä ainoastaan linkki suoraan aquariumin omille kotisivuille:  http://www.sydneyaquarium.com.au/ . Pikkuvinkkinä vielä se, että tarjolla on myös ns. Combo Pass jolla pääsee tutustumaan alennettuun hintaan viiteen eri nähtävyyteen (SEA LIFE Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydney Zoo, Madame Tussauds Sydney, Sydney Tower Eye and Manly SEA LIFE Sanctuary). Käyttöaikakin on kivat 30 päivää, joten ei tarvii ihan tukka putkella juosta nähtävyydestä toiseen.

SEA LIFEN lisäksi toinen, lapsiperheille sopiva kohde on Taronga Zoo. Eläintarhaan pääsee kätevästi lyhyellä lauttamatkalla Sydneystä ja tarha on auki vuoden jokaisena päivänä. Meidän käydessä siellä henkilökunta tuntui oikein innostuneelta ja jutteli mielellään eläimistä ihmisten kanssa.

Ja tässä vielä Taronga Zoon kotisivut: http://taronga.org.au/taronga-zoo

Suosittelen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply