Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lapsiperheille: Tengdahlsparken Tukholmassa

Södermalmilla, lyhyen kävelymatkan päässä Viking Linen terminaalista sijaitsee lapsiperheille oikein oiva Tengdahlsparken. Puistoalue on sopivan laaja ja jakautuu erilaisiin leikkialueisiin, joten tehtävää löytyy kaikenikäisille.

Ei muuta kun oma eväskori matkaan, sillä puistossa on kiva alue piknikkiä varten.

Maasto on jokseenkin mäkinen joten rattaiden kanssa liikkuessa joutuu tarpeen tullen liikumaan paikkojen välillä hieman kierrellen.

Kuumana päivänä suuri kahluuallas on ehdoton suosikki. Tämän hetkisen tiedon mukaan allas on suljettu keskiviikkoisin, jolloin sitä puhdistetaan. Altaan vierestä löytyy myös suihku puhdistautumista varten.

Tengdahlsparkenin ympäristö itsessään on jo miellyttävää seutua. Kauniita vanhoja rakennuksia, vaihtelevaa maastoa ja lähialueella sijaitsee myös mäkinen koirapuisto. Oiva pikkuretkikohde jos ei viitsi lähteä laivalta kauas eikä ole suurta tarvetta kierrellä Tukholmassa. Lapset nauttivat varmasti kiireettömästä oleskelusta ja rauhaisasta ympäristöstä. Suosittelen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply