Suomen suurin matkablogiyhteisö

L’Hotel Island South Hong Kong

Kuva: http://www.lhotelislandsouth.com/

Tämä helmi löytyi sattumalta kun meillä oli tarkoituksena löytää kohtuuhintainen hotelli hyvien yhteyksien päässä meille tärkeistä alueista (Ocean Park ja Causeway Bay). 3,5 – 4 tähden L’Hotel Island South oli mielestäni hinta/laatu-suhteeltaan erinomainen: palvelu oli huippua, huoneen hintaan kuului ilmainen Wi-Fi, hotelli oli siisti, turvallinen ja jopa pikkuisella uima-altaallakin oli kaksi uimavalvojaa silmä tarkkana. Koska hotelli ei sijainnut ihan keskustassa, oli tarjolla ilmainen bussikuljetus mm. Causeway Bayn alueelle ja Ocean Park teemapuistoon.

Kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sopivassa City View huoneessa oli aika kapeat sängyt, mutta hyvin me pärjäsimme loppujen lopuksi.

Ilmainen lehti hedelmäisten tervetulotoivotusten kera.

Näkymät meidän City View huoneesta ei nyt ollut kovin kummoiset. Aluetta rakennettiin kuvanottohetkellä, joten tämäkin näkymä on saattanut muuttua jonkin verran parissa vuodessa.

Ihania yksityiskohtia löytyi joka puolelta hotellia.

Uima-allasalue aurinkotuoleineen oli yksinkertaisuudessaan ihan miellyttävä. Alueelta löytyi aikuisten altaan lisäksi myös lastenallas ja lapsille erittäin mieluisa suihkulähde. Kaiken kruunasi kaksi tarkkasilmäistä uimavalvojaa.

Hotellin kahvilassa, ravintolassa ja baarissa/aulabaarissa löytyi ihan kivoja eväksiä. Erilaiset ”happy hour” tarjoukset kutsuivat shoppailemaan mm. moctaileja ja jälkkäreitä edulliseen kimppahintaan.

Minun täytyy myöntää ettei minulla ole tästä hotellista yhtään pahaa sanottavaa vaikka kuinka kaivelisin. Causeway Bay ei nyt ihan nurkilla ollut, mutta ilmainen kuljetus pelasti asian ja samalla tuli nähtyä maisemiakin. Hotelli tuntuu tuoreempia kokemuksia lukiessa edelleen yhtä oivalle valinnalle kuin mitä se oli heinäkuussa 2011, joten koko meidän perhe suosittelee tätä hotellia. Hotellin omille sivuille pääset suoraan tästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply