Suomen suurin matkablogiyhteisö

Satumainen Krakova pt 2

Moikka, tässäpä tätä kakkososiota Krakovasta. Sen verran tähän alkuun, että tämä nainen taistelee vastaan nyt tuota täällä Rantapallossakin leviävää intoa muokata kuvista samanlevyisiä. Onko vika mun päässä, silmissä vai koneen näytössä kun tuntuu että osa tommosista muokatuista kuvista näyttää ylivenyneiltä pituussunnassa. Ei oo siis mun juttu ja häiritsee katselunautintoa. Tässä vaiheessa ainakaan en yhdy tohon hommaan, sillä moista villitystä tuli testattua eikä ainakaan mun kuvat näyttänyt kovin mairittelevilta. Nyt siis tarjolla lituskaa, leveetä ja kapeeta kuvaa sikin sokin, sillä osa kuvista on otettu mun aataminaikaisella kännyllä. Hyvin Nokian N8 on kyllä kuviensa puolesta pelittänyt, vaikkakin ElisaShopitin myyjä kehtasi nauraa päin naamaa kun kuuli puhelimen olevan edelleen ns. kytkykänny. Mä en vaan tarvitse puhelimeeni kaiken maailman ohjelmia, vaan puhelin on mulle kamera jolla voi soittaa ja päästä Facebookiin. Kuttukaa vaikka tylsäks, mutta tärkeintä mulle on ollut aina se että tekee ja omistaa niitä asioita joista tykkää, eikä mene sen valtavirran mukaan.

Anyway, Krakovan Vanhankaupungin Tori oli kyllä upean näkönen. Torilla oli paljon vilinää ja tapahtumia yötä myöten, ja myös Hard Rock Cafe sijaitsi tällä alueella. Mulle HRC ei ole mikään must visit-juttu, joten ihan laiskuuttamme painuttiin sen terdelle syömään. Siitä tosin lisää myöhemmin, koska näitä kuvia tuli näpsittyä aika kiitettävästi.

Tää kaveri teki muuten uskomatonta tiliä. Jalan juuressa oli koko ajan joku, joka halus päästä samaan kuvaan ja kolikot vaan kilis kippoon.

Ja tää puolestaan näytti vaan niin suloselta.

Terasseja tästä kaupungista löytyi kiitettävästi ja niiden hintataso vaihteli aika paljon.

Patsaita oli paljon ja uskonnollisuus näkyi niissä vahvasti.

Taidetapahtumia löytyi joka lähtöön ja itse asiassa kuvanottoiltana olis tässä nurkilla järjestetty ilotulitus. Multa ja mieheltä loppu kuitenkin virta jäädä seuraamaan vielä sitä, joten moinen lysti jäi kokematta.

Mä olin todella vaikuttunut Vanhankaupungin Torin tapahtumista. Sen koko toisaalta antoi mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen. Alueella oli ihan turvallista iltasellakin mutta normaali varovaisuus on kuitenkin aina hyvästä. Turha siis heilua laukku auki taikka lompakko takataskusta pullottaen. Ja se räkäkänni ei oo koskaan ihan viisain juttu, tsorppa.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply