Suomen suurin matkablogiyhteisö

Satumainen Krakova pt 1

Niinkun mä aikasemmin kerroin, Krakova yllätti mut positiivisesti. En mä voinut kun kattella haltioituneena kauniita vanhoja rakennuksia ja sitä tapahtumien määrää Vanhankaupungin alueella. Krakovan Vanhakaupunki on muuten yksi Euroopan parhaiten säilyneitä historiallisia kaupunkialueita ja sen kyllä näki. Kun suurin osa alueesta oli myös rauhoitettu liikenteeltä, oli erittäin miellyttävä kävellä ympäriinsä ja nauttia rauhassa näkymistä.

Wawelin linna ja sen lähialue tervehti meikäläistä ensin kun käveltiin hotellilta Vanhaankaupunkiin. Kiireen takia mä en ollut kerennyt tutustua Krakovan nähtävyyksiin yhtään ennen matkaa, joten mulle tuli yllätyksenä Vanhankaupungin laajuus.

 

Ja jösses mikä näkymä mulle avautuikaan kun toiseen suuntaan kattelin…

Lisää kuvapostauksia myöhemmin sillä ei Krakovaa voi vaan yhellä postauksella esitellä. Kattellaan mihin väliin saan työstettyä näitä kuvia sillä kiirettä pukkaa sen Välimeren risteilyn suunnittelun kanssa.

Nauttikaas viikonlopusta!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply