Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jazz-kesän aloitus Stuttgartissa, Hotel Arcotel Camino

Helou. Täällä koto-Suomessa ei ole tapahtunut oikein mitään, joten mennään suoraan hotelliarvioon.

Viking Gracen jälkeen me kipattiin lapset osaavaan hoitoon ja suunnattiin miehen kanssa kahdestaan muutamaksi päiväksi Stuttgartiin Diana Krall’n konserttiin. Suoria lentoja Helsingistä ei ole, joten matka meni Helsingistä Hampuriin Finskin/Flyben kyydissä ja Hampurista Stuttgartiin Air Berlinillä. Hotelli me oltiin varattu jo ajoissa hotellin omilta sivuilta. Pikku vinkkinä kaikille että joskus hotellien omilta sivuilta voi bongata niiden omia tarjouksia, jotka saattavat hakata Hotels.com ym. muiden sivustojen tarjoukset. Tällä kertaa meidän ei tarvinnut pistää paljoakaan enempää rahaa kiinni aamupalattoman perushuoneen sijasta Junior Suiteen aamupaloilla ja tyytyväisiä oltiin.

Hiukkasen epäileväinen mä olin Arcotelin suhteen koska olen Hiltonin suosijoita, mutta Arcotel Caminon palvelu oli erinomaista. Hommat toimi niin tiskillä kun ravintolan puolellakin, huone oli erittäin siisti (pölyä ei löytynyt edes kaapin päältä) ja pikku complimentsit sekä aamun öh-saksankielinen lehti toivat oman osansa positiiviseen vaikutelmaan. Ainoat pikkumiinukset tulee huoneesta mm. sen sisustukselle, sillä mä en vaan ole nahkan/tekonahkan ystävä. Piste.

Hotellin sijaitsi vilkkaan tien varrella, mutta muutoin rauhallisella alueella. Sijainti oli kuitenkin oiva, sillä keskusta ja päärautatieasema oli lyhyen kävelymatkan päässä. Isojen matkalaukkujen kanssa mä en kuitenkaan suosittele kävelemään juna-asemalta hotellille, sillä tienylityksiä on useampi ja ylämäkeäkin jonkin verran. Me napattiin suosiolla taksi suoraan kentältä, hotelliin meno oli 34 euroa ja kentälle paluu 30 euroa hieman rauhaisampaan aikaan.

Meidän huone oli sijoitettu hotellin ylimpään kerrokseen (suomalaisittan 5.krs) ja näkymät oli ns. takapihan puolelle. Näkymänä oli vain vastakkaisen talon seinä, joten paljoa katseltavaa ei ollut. Liikenteen melu talon toisella puolella olleelta päätieltä ei kantautunut sisälle ollenkaan, joten olimme näkymistä huolimatta tyytyväisiä huoneen sijaintiin.

Junior Suiten makuuhuoneen sängyt ei nyt ollu ihan Hiltonin tasoa, mutta toimi. Tyynyt oli pikkusen muhkuraisia ja iiiisona miinuksena oli se, että patjat erkani toisistaan yöllä. Ei välttämättä ihan nappeli juttu rakastavaisille 😉

Makuuhuone ja olohuone oli erotettu toisistaan liukuovilla. Molemmissa huoneissa oli televisiot kaikin mahdollisin liitännöin ja olohuoneesta löytyi myös dvd/cd soitin. 2 megan piuhallinen netti kuului huoneen hintaan, joskin tavaraa tuli vaan megan verran suoraan piuhasta. Minibaari ja hiukan vajaavaiset säilytystilat sekä iso kylpyhuone löytyi makuuhuoneen puolelta. Vaatekaapin ripustintanko oli sen verran alhaalla, että täyspitkiä iltapukuja/maksimekkoja oli turha saada mahtumaan roikkumaan suorana. Room servicen ruokalista oli suppea, mutta hotellista löytyi erinomainen ravintola josta sai ruokaa sopuisaan hintaan.

Turndown service olis ollut, mutta meillä oli do not disturb-lappu ovessa iltaisin joten suklaat tyynyllä jäi kokemati.

Kykpyhuone oli iso ja erittäin siisti mutta miinus l i u k k a a l l e kylpyammeelle.  Ja mä en vaan ole bideen ystävä, käsisuihku sen pitää olla… Vanity kit-tuotteita lisättiin tasaiseen tahtiin, mutta peseytymistuotteet tuottivat pikkasen harmaita hiuksia. Ei sinettejä ja seinällä olleet saippuapullot näyttivät siltä ettei niitä ole pesty vähään aikaan. Onneksi oli omia tuotteita mukana ja palasaippua sentään löytyi kylppäristä..

Ihan kivoja yksityiskohtia, mutta ei noihin uskaltanut koskea vaikka aika tuoreille näyttivät.

Ainakin tähän huonetyyppiin kuului Tervetuloa-lahjomukset. Ilmaista vettä ja ah, niin suussasulavia herkkuja. Makeaa oli, mutta alas meni.

Yleisesti ottaen hotelli oli kaunis ja siellä oli kivoja yksityiskohtia sekä leppoisia istumapaikkoja.

Tähtitaivas hissin katossa

Ja maailmankartasto hotellikäytävillä. Meidän huoneen oven edestä bongattua.

Ja hotellin aamupala, ah. Kaikki muu löytyi paitsi marjat ja salaatinlehdet. Plussana vielä skumppa vapaasti otettuna/pöytään tuotuna. Yhdet lasilliset me vaan otettiin sillä ei ollut tarkoitus pilata päivää pämppäämällä, mutta kyllä tuommoinen skumppalasillinen taikka siitä väsätty Mimosa luo oman luksuksensa aamupalaan.

Yleisesti ottaen muutaman päivän visiitin perusteella voinen suositella Arcotel Caminoa (4,5 tähteä) palvelunsa, siisteytensä ja sijaintinsa puolesta. Rauhallinen hotelli jossa kaikki toimi. Erilaisia huoneita löytyy ja saman huonetyypinkin kohdalla on eroavaisuuksia, ainakin mitä huomasin hotellin pohjakarttaa tutkiessani. Muutamiiin postauksessani mainittuihin asioihin kiinnitin huomiota huoneessamme, joten jos ei anna moisten häiritä hotellia valitessa on tämä oikein sopiva esim. rakastavaisille.

Hotellin omille sivuille pääset suoraan tästä. Muistutuksena vielä yleisesti, että hotellien omia sivuja tutkimalla voi joskus löytää parempia tarjouksia kun mitä yleiset hotellivaraussivut tarjoavat. Me ollaan aloitettu hotellibongauksemme yleensä Hotels.comin ja Trivagon kautta, jonka jälkeen me on menty hotelliehdokkaan omille sivuille. Vielä pikkuinen googlaus Tripadvisor ym. kokemuksista niin se on siinä. Meille ei ole sattunut kuin onnistuneita ja sopuisan hintaisia varauksia kaikilla reissuillamme, oli huone varattu sitten mitä tahansa kautta.

-Kthetraveller

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply