Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mökkitunnelmia

Moips!

Tässä sitä möllötetään taasen kotisohvalla leppoisan mökkijuhannuksen jälkeen. Duunissa oli viime tiistaina vielä aivan karsee kiire, joten pikkasen hikikarpaloilla meikäläinen ovesta paukkas ulos kahen maissa. Mutta kun mä sitten istuin lentokentällä ja odotin pääsyä lentokoneeseen, oli duuneista johtuva otsanahkan kireys tipotiessään. 40 minsaa Finskin koneella Kuopioon ja lapset odotti miehen kanssa vastassa naama leveässä hymyssä kentällä, super!

Mökkijuhannus oli täynnä iloa, tunnelmaa, herkkuja ja yhteistä olemista rakkaiden ihmisten kanssa. Just sitä mitä juhannuksen pitääkin mun mielestä olla.

Onnea on:

Rauhallinen järvimaisema

Havisevat lehtipuut (tätä näkymää tuli tuijotettua terassin pötkötyspenkiltä pitkään)

Ihanalle tuoksuva saunavihta (tää on must! Mä hakkaan itseäni aina aivan hulluna, sillä mikään ei ole ihanampaa kun pehmoisen kosteat löylyt puusaunassa ja tuore saunavihta)

Limpparihetki rakkaan ihmisen kanssa

Herkut!

Saadun kalasaaliin savustushetki. (Mähän en vedessä eleleviä syö, mutta lapsille maistuu ja hyvä niin)

Kesän kauniit kukkaset

Pikkuhiljaa valmistuva keittiö pikkuhiljaa valmistuvassa mökissä (ja lasillinen punaviiniä)

Illankajo mökin ikkunassa. Tätä mökkiä on rakennettu kun Iisakin kirkkoa, mutta pikkuhiljaa alkaa olla valmista. Paljon on vielä tekemistä erityisesti ulkona, mutta voi kuulkaattes juokseva vesi ja vessanpönttö saada naaman messingille.

Mikään mainos tämä ei ole, mutta sen vaan sanon että Kthetraveller suosittelee Finnlamellia. Priimatavaraa ja hommat luonnistui oikein ja ajallaan meidän omasta mallistammekin tehtynä.

Tässä ollaan nyt viikko kotona lasten kanssa kun mies on töissä. Perjantaina olis kuitenkin tarkoitus lähteä piipahtamaan Tallinnassa skumppakamun kanssa joten toivotaan nättejä kelejä. Tekee ihan hyvää olla vielä poissa töistä, kroppa ei kaipaa ollenkaan sinne suuntaan. Lasten koululoman takia meidän vanhempien lomia on täytynyt pilkkoa pikkuisen, joten työpaikka kutsuu viikon ajaksi ens viikolla. Otsanahkaa kiristää taasen sillä siinä ajassa ei paljoa kerkeä saada aikaiseksi. Se on kuitenkin varmaa että pöytä täyttyy kaikesta tehtävästä. Täytyy vaan pitää positiivinen asenne duunissa ja painaa sen minkä pystyy, sillä seuraavasta lomajaksosta on tulossa aivan mieletön. Reissaamista tiedossa, hyvää musiikkia ja kahdenkeskistä hääpäivän viettoa oman kullan kanssa. Sanomattakin selvää että Kthetraveller on täpinöissään.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply