Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vaatebongausta (Nelly)

Ihanaa, kesä tulee kohisten. Mä olen nyt metsästänyt kaupoista The maksimekkoa ja mitään miellyttävää ei ole tullut vastaan. Kattelin rauhaisina hetkinä pikkusen nettikauppoja ja tässä mun himotuimpia otoksia Nellystä ja selityksiä sille, miksi ei oikein taida onnata…

Tässä on jotain kivaa. Löytyi XS-kokoisena mutta toi pituus menis lyhennettäväks. Mä haen myös oikeestaan jotain värikkäämpää, joten tää mekko jää mietintämyssyyn.

Öh. Kevyempi väritys ja jotain vinkeetä peruspliisua mutta Catwalk videossa malli näyttää’ siltä kun olis pieniin päin. Melkeempä nounou vaikka jokin kiehtoo tätä vanhusta.

Voi vitsi, mä tiedän tälle jo muutaman käyttökohteen mutta mutta…. Materiaali on öhöm. Malli käyttää aikasmoisia korkkareita ja vaikka mä pystyn kävelemään samanmoisilla, 159-senttinen pituuteni vaatis major-muutoksia mekkoon…

Mun ongelma siis yleisesti on toi meikäläisen koko joka suuntaan. Mun onneksi vartalo on pysynyt lasten saamisten jälkeen edelleen hyvässä kunnossa (jahuu!!!) joten xxs/xs taikka 32/34 on mun koko. Valitettavasti luomurintavarustuksen johdosta mitään superkuppikokoa mulla ei ole, joten se aiheuttaa osaltaan probleemia meikäläisen pukeutumiselle. Jotkut vaatteet ei vain istu joistain kohdin, piste.

Mä haen tiimalasivartaloani korostavia vaatteita. Niitä vain on hiukkasen hankala löytää. Olen tiukka mimmi materiaalin suhteen, joten moni Nellyn vaatteista karsiutui senkin takia vaikka vaate näytti muutoin oikein kivalle.

Tässä alla mm. kiva ilta-asu miehen viereen sohvalle köllöttelemiseen 😉

En mä tommosta keppoisaa kangasta vois melkein keski-ikäisenä näytellä julkisilla paikoilla…

Mä myönnän, mulla on varmaan joku ikäkriisi. Osa musta haluaa kaikkia ihania nuorekkaita asuja mutta sitten tulee jostain se pirulainen ikämuistuttaja joka rupee vakavana pohtimaan kehtaanko enää esiintyä ko. vaatteessa. Tää on oikeasti kamalaa!

Allaoleva mekko aiheuttaa oikeastaan eniten ahdistusta. Mä olen aivan ihastunut tähän mekkoon (One shoulder on se mun juttu), väriä löytyy ja bling blingiä ja vartaloakin mutta öh, mä olen vanha! Onneks tätä ei löydy mun kokoisena joten jääköön vain kummittelemaan unissani.

Minu tykkää.

Että metsästys jatkukoon. Saas nähdä mitä löydän minimittaisena tänä kesänä vai löydänkö mitään. Sen vain sanon että ainaskin nyt motivaatio The vaatteiden löytämiseen on kova. Muutama viikko ja mä olen varmaan totaalisen eri mieltä asiasta.

Lupaan palailla asiaan tän vaatemetsästyksen suhteen varmaan vielä monasti joten koettakaa jaksaa 🙂

 

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply