Paola Suhonen sen kiteytti, näin erotut joukosta…

Muoti, tuo ihana asia. Voitte uskoa että mä kuolaan isosti erilaisia asuja muotilehdistä ja netistä. Mun lompakon (ja miehen) onneksi mä olen loppujen lopuks hyvin tarkka tyttö. En mä ostele mitä vaan. ”Isomman” vaatteen täytyy olla sutkoht ajaton jotta se päätyy meikäläisen vaatekaappiin.

Olen mä aikoinani ostanut muutaman, viimeisintä huutoa olleen tuotteen ja mites kävikään? Toki ne näytti hyvälle tuolloin, mutta koska en ajatellut asiaa sen pidemmälle en seuraavana vuonna kehdannut enää pistää vaatetta päälleni. Jos rupeaa laskemaan sitä rahaa kuinka paljon tuote maksoi/kk, en voinut kun jälkikäteen pyöritellä päätäni: Oliko se sen väärti? Ei todellakaan.

Mulle on tärkeää että vaate on mieleiseni. Oli se sitten trendikäs tai ei, mutta vaate korostaa persoonaani ja tuo esille minua itsenäni. Paolan sanoja lainaten; Hyvällä omalla särmikkäällä, kauniilla ja itsevarmalla tyylillä erottuu aina parhaiten. Tyylikäs yksilöllisyys toimii massamuotia paremmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mä olen mä, enkä muuksi muutu. Vuosien saatossa olen löytänyt oman tyylini enkä ostele turhaa. Vaikka turhatkin vaatteet löytäisivät ehkä kierrätyksen kautta uuden omistajan, olisi se silti epäreilua omalle lompakolle. Säästyneelläkin rahalla pääsee ehkä tekemään jonkin matkan tai maksamaan ainakin osa siitä.

Suhonen kertoi artikkelissaan että vaate toimii sosiaalisena viestintävälineenä ja oman maailman esille tuojana sekä vertasi vaatekaappia soittolistaan. Aivan kuten levyhyllysi kertoo jotakin sinusta, niin kertoo myös vaatekaappisi. Mä en voi sanoa muuta kun että tottahan tuo on 100 %:sti ja olen todella ylpeä siitä että olen löytänyt sen oman tyylini, jolla viestittää maailmalle kuka/millainen minä olen. Siitä on muuten elämässä apua 😉

Alla vielä linkki tohon artikkeliin, kannattaa lukea.

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/paola-suhonen-nain-erottaudut-joukosta-tana-kesana/2013/05/1759906

Oikein hyvää lauantaita kaikille. Mulla on ollut kökköviikko joten nyt on tarkoitus ottaa oikein leppoisasti. Olen sen ansainnut!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

-Kthetraveller

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply