Suomen suurin matkablogiyhteisö

Atlantin ylitys, päivä 5.

Huomenta! Pienoinen myräkkä oli jätetty onnistuneesti taakse ja aamu oli upea vaikka tuuli tuiversi jonkin verran vieläkin. Aloitimme aamun aika hitaasti ja tutun buffa-aamupalan jälkeen kiertelimme rauhassa laivaa.

Savor-pääruokaravintolan edestä.

Mixx Bar

678 Ocean Place

Pikkuinen keilarata (yllätys yllätys, epäkunnossa)

Laivaa rakennettiin vielä merellä ja mekin saimme osamme rakennustoimenpiteistä. Parvekkeemme väliseinässä oli jotain vikaa, minkä takia se jouduttiin ottamaan vähäksi aikaa pois. Valitettavasti naapureitamme ei moisesta oltu infottu joten kesken lepohetken parvekkeemme puolelle ilmestyi ihmisiä katselemaan ikkunastamme sisään. Hiukkasen epäkorrektia sanoisinko.

Tässähän tää tuunattu parvekkeen väliseinä.

Jeesusteippiä hyttikäytävällä. Buffan puolella taas repsotti kattopaneelit…

kaiteita meni vaihtoon.

ja hätävalaistusta asenneltiin? 

No, kaikesta huolimatta me oltiin hyvissä käsissä joten mitäs pienistä.

Lasten Freestyle Freeplay-hetken jälkeen vietettiinkin uima-allaskannella peräti 1,5 h. Meikä nautti kelistä ilakoivia lapsia katsellen sillä mua ei veteen näin kylmällä kelillä saanut.

Tänä iltana meillä oli varattuna pöytä aluksen toisesta lempiravintolastamme, ranskalaisesta Le Bistrosta. Tämän intiimin ravintolan ruuat on kerrassaan suussasulavia.

Le Bistron sisäänkäynti.

Ravintolalla on sekä ”ulko”- että sisäpäikkoja.

Tässä mun alkupala. Kermainen sienikeitto. Tottahan toki lautaselle asetettiin ensin paistettuja sieniviipaleita ennenkuin suussa sulava keitto kaadettiin päälle. Selkäni takana muuten aterioi itse CEO Kevin Sheehan ja toisessa pöydässä taas tilattiin sienikeitto ilman sieniä…

Ja tässä mun kasvispääruoka. En nyt tarkalleen muista mitä tässä oli, mutta vuohenjuusto oli se joka sai mut valitsemaan tämän aterian. Nam!

Jälkkäriks otettiin klassisesti Crème brûléet meille aikuisille ja suklaafondue koko perheelle.

Aluksen infotauluista näki missä ravintolassa oli vielä tilaa.

Pitkän kaavan mukaan syödyn aterian jälkeen lapset oli taasen ihan kuitti. Erinomaista muuten että nahkavekkarit tuntui olevan joka ilta valmiita pehkuihin viimeistään klo 20.30. Täten me vanhemmat pystyimme tutustumaan laivan ohjelmistoon jo alkuillasta. Alla vielä room stewardimme illan tuotos.

Ohjelmistosta me aikuiset puolestaan valitsimme tällä kertaa taikuriesityksen teatterissa ja 80’s shown ulkona Spice H2O-alueella.

Ilta meni siis hyvästä 80-luvun musasta nauttien ja tälle illalle laivayhtiö oli järjestänyt myös ilotulituksen, jota pääsimme ihailemaan paraatipaikalta. Kerrassaan onnistunut ilta eikä laivakaan kärvähtänyt.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply