Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihana kesä & mun käsilaukut

Vitsit mikä päivä! Ulkona oli ihanan lämmin ja meikä siivos miehen kanssa hulluna sisällä. Nenääni en paljoa ulkona näyttänyt joten kevyt rusketus saa odottaa vielä jonkin aikaa. Ilmassa oli jo kuitenkin ihka oikeaa kesän tuntua ja se sai mut innostumaan tulevista kesäsuunnitelmista oikein kunnolla. Viime vuonna Pori Jazzit jäi kokonaan väliin, joten tänä vuonna me otetaan menetetty ilo takasin. Muutama tapahtuma onkin jo varattu ja lisää kattellaan myöhemmin. Onpa liput Diana Krallin keikalle Saksassakin hankittu, joten kiirettä piisaa varsinkin kun mun tavanomaista lyhyempi kesäloma on pilkottu kahtia. Kesässä on ihanaa sekin, että meikä pystyy vihdoin kaivamaan kaapeista kesälle tarkoitettuja käsilaukkuja ja niitähän löytyy jonkin verran.

Juu mä myönnän, mulla on ongelma. Mä rakastan kaikenvärisiä ja -kokoisia käsilaukkuja. Sen sijaan että mä ostaisin ihanan värikkäitä laukkuja, päädyn kaikesta huolimatta valitsemaan ne pliisuimman väriset käsilaukut hyllyltä. Eihän sitä toki muutamalla käsilaukulla pärjää, vaan jotenkin sitä löytää itsensä aina jostain päin maailmaa käsilaukkuja ihailemasta.

Mies on jo luovuttanut. Ennen se katteli alta kulmain mun ostoksia eikä ymmärtänyt mihin mä niitä nyssyköitä tarttin. Esikoinenkin kolmivuotiaana heitti oikein viisaan kysymyksen ilmoille: ”Äiti, mihin sinä tuota uutta käsilaukkua tarvitset kun sulla on ihan hyvä ja ehjä laukku tossa vieressä?” Niinpä, pikkasen aikaa sain selitellä kolmivuotiaalle ostospäätöstäni  miehen hymyillessä siinä vieressä.

Alanhan mä jo tuntea pikkusen huonoa omaatuntoa ostoksistani, varsinkin kun käsilaukkujen lisäks kengät huutelee meikäläistä kauppojen hyllyiltä. Nyt mä olen luvannut itselleni etten ostele mitään ennen heinäaleja. Saas nähdä miten tämän naisen käy, sillä tiukille tommonen lupaus ottaa.

Tässäpä muutama mun vuosien saatossa löytynyt, kesää varten hankittu pliisunvärinen  saalis.

Tästä se kaikki alkoi, elämäni ensimmäinen ”merkkilaukku”, Longchampin pikkuinen tote bag. Laukku oli tarjouksessa Viking Linen aluksella ja tuo kuviointi iski silmään. Ton jälkeen mä en voinutkaan enää ostella mitään perusmerkkejä joten Anttilat, Citymarketit sun muut sai jäädä.

Ah, muutaman skumppalasillisen jälkeen tämä Versace Jeansin laukku huuteli meikäläisen nimeä Viking Line Quality Outletin hyllyltä Tallinnassa. Pitkään mä pyörin toi kädessäni liikkeessä ja täytyy myöntää että tämän laukun tuominen kotiin tuotti pikkuisen korvat luimussa-olon. Olihan samaisesta liikkeestä tarttunut mukaan myös allaolevat korkkarit. Tää oli niitä kertoja jollon mies mulkaisi kyllä aikas kysyvästi meikäläistä kun kotiovesta sisään astuin…

Noi Scarpe Italiane -kengät on todella hyväntuntuset jalassa.

Yks mun ehdottomia lemppareita on tää Furlan laukku. Bongasin sen toissakesänä Hongkongista, joka on muuten yksi suosikkimatkakohteistani.

Allaolevan laukun mä puolestani ostin JFK:n kentältä. Mustaa (kas kummaa) mä metsästin, mutta tämä sitten huusi meikäläistä ahkeraan hyllyltä. Tätä laukkua mä olen oikeastaan käyttänyt ympäri vuoden ja uskokaa tai älkää, se on koko laukkusarjani värikkäin. Mä en ihan oikeasti voi olla näin säälittävä, joten seuraavan laukun on oltava kyllä jotain ihan muuta.

Eihän mun kaikki käsilaukut tässä ole. Uusin ostos on muutaman viikon takaa Atlantin risteilyltä, mutta siitä sitten lisää myöhemmin sillä nyt on ruvettava kattelee tota MM-finaalia. Inhotkaa mua vaikka kuinka paljon mutta mä toivon voittoa Sveitsille, sillä sen verran koville toi Suomen tappio naapurimaalle tällä naisella otti.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply