Suomen suurin matkablogiyhteisö

Atlantin ylitys & pikkumyräkkä, päivä 4.

Noniin, tulhan se sieltä, myräkkä. Yö tuli nukuttua huonosti laivan keinunnan takia ja aamu alkoi kuopuksen yökkäämisellä. Aallot oli vajaita nelimetrisiä ja tuuli lähenteli 20 m/s joten turha oli kuvitellakaan kävelevänsä suoraan kapeilla hyttikäytävillä.

Jaa-a, oishan sitä voinut tuolla Azoreilla poiketa matkan varrella…

Aamu alkoi taas buffa-aamupalalla ja kuopuskin tokeni keinuvasta kelistä saatuaan murua rinnan alle. Sää oli itse asiassa aika lämmin, joten päädyimme tutustumaan perheen voimin laivan ulkokävelykanteen (Waterfront) josta pääsi ihailemaan paremmin merta. Kansi pääsee oikeuksiinsa lämpimillä vesillä, sillä siellä sijaitsee mm. eri ruokaravintoloiden ulkoterasseja.

Tää oli jännä juttu, ulkokannen lattiassa oli lasiaukko. Nätillä kelillä pystyy näkemään meren sen läpi.

Lämpöisen kelin takia ihmiset alkoivat tulla ulos sisätiloista. Ulkokannella oli elämää ja lapset innostuivatkin menemään Sports Complexin koripallokentälle palloilemaan. Vaikka keli oli tuulinen, testasivat lapset vielä kiipeilyseinän ennen lounasta.

Vihannespuolta

Ihan Golden Rax-meininkiä, nää jäi kyllä tiskiin…

Hampurilaistiski

Hodareita ja muuta sörsselsöniä

Ja jos ei pehmis maistu, tästä sitten jätskiä kuppiin sekä päälle kastiketta ja strösseliä. Syö niin paljon kun jaksat ja ihan ilmaiseksi.

Pikkuisen ruuan sulatteluhetken jälkeen saatiin lapsukaiset taasen Freestyle Freeplay-tunniksi leikkihuoneeseen ja vanhemmat liukenivat hytin partsille ihailemaan vellovaa merta.

Tottahan toki sitä pitää olla merihenkistä vaatetta Atlantilla seilatessa. 

Pakko oli korkata törkeen kalliit limutölkit minibaarista ja istua partsilla pitkä tovi. Kyllä luonnon ja meren mahti on vaan hienoa katteltavaa.

Paisto se aurinkokin välillä.

Sen verran nätistä kelistä huolimatta laivaa keikutti, että meille kuulutettiin etukäteen varaamamme maksullisen Cirque Dreams Jungle Fantasy-shown peruuntumisesta. Olihan se ymmärrettävää, sillä esitys sisälsi mm. akrobatiaa joka ei olisi ollut turvallista esiintyjille näillä tuulilla. Meillä oli mahdollista siirtää show myöhempään ajankohtaan, mutta valitettavasti ainoa meille sopiva ajankohta oli jo täyteenbuukattu. Päädyimme siten ottamaan rahamme takaisin ja syömään laivayhtiön tarjoaman ilmaisen illallisen showteltassa.

Siinähän se taas masu täyttyi mukavasti, mutta jottei nyt olisi mahaan jäänyt sitä pienintäkään tyhjää koloa käytiin koko perheen voimin hakemassa jälkkärin jälkkärit, eli pehmikset strösselillä buffan puolelta. Tyytyväiset ja väsyneet lapset tuntuivat kaipaavan pian hyttiin ja sehän sopi meille aikuisille, sillä tämä ilta oli ohjelmaa täynnä.

No voi suloisuus! Tää oli äidin ja lasten lemppari.

Lasten nukahdettua oli illan rohkean Rock Of Ages-musikaalin vuoro. Tämä musikaali on todellakin sen verran vähäpukeinen ja ronski ettei se ole tarkoitettu lapsille. Mä en kyllä ymmärrä mitä huippua tässä oli, tarina oli siis ihan hyvä mutta esitys oli jokseenkin keskinkertainen. Esitys ei sävähdyttänyt mutta musiikki sai hytkymään tahdissa ajoittain, joten kouluarvosteluasteikolla sanoisin kasin esitykseksi. Saas nähdä miten pitkään tätä show’ta pyöritetään laivalla.

Esityksen jälkeen käytiin tarkistamassa tilanne hytissä ja piipahdettiin vielä nopeasti NCL:n uudessa lanseeraamassa neonvärisessä Glow-partyssa (entinen White Hot Party). Moni muukin matkustaja meikäläisen lisäksi oli varautunut vaatteillaan vain White Hot Partyyn, joten pikkuisen oudollehan me vitivalkoisesti pukeutuneet ihmiset näytettiin neonväristen ja kiiltotikkuisten tanssijoiden keskellä. Lyhyt disko-ilta oli kuitenkin ihan mukava, ja tuhdin iltapalan (mistä sitä tilaa oikein meikäläisen mahassa riittää?) jälkeen oli aika painua hyttiin. Laiva jatkoi seilaamistaan kohti rauhallisempia vesiä ja muistutti meikäläistä siitä, että pian olisi pakotettava itsensä sille kaamealle lankulle.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply