Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ikkunaostoksia ja yöks-lounas Kluuvissa

Se on moro!

Mä olen niin iloinen että viikonloppu on vihdoin täällä. Eka työviikko loman jälkeen oli kyllä semmosta säätämistä että multa meinas palaa käämi. Töitä olis enemmän kun tarpeeks ja koska tänpäiväsen koulutuksen takia työviikko jäi vajaavaiseksi, odottaa  maanantaina niin ”ihana” pinkka pöydällä että oksat pois.

Kokopäiväinen koulutus or whatever tietoisku Helsingin keskustassa tänään antoi meikäläisellekin mahdollisuuden kerrankin katsella ympärille jonkin aikaa. Yleensä meikä rahtaa luunsa töistä himaan niin nopeasti, ettei aikaa kiertelylle Helsingissä ole. Oli aivan ihanaa kävellä aamuaurinkoisessa keskustassa ja katsella ostosikkunoita matkan varrella. Muutamaan tuotteeseen mä iskinkin silmäni ja päätin napata niistä vielä koulutuksen jälkeen kuvan.

Koulutus oli nyt mikä oli, meinasin nukahtaa aika pian sen alkamisen jälkeen ja odottelin vaan lounastauon alkamista. Se jos mikä sai meikäläisen puhisemaan tänne oikeen kunnolla, sillä moiseen *****ruokaan mä en ole vähään aikaan törmännyt!

Koska oltiin tosiaan lounasaikaan Aleksilla liikkeellä ja aikaa ei nyt ruhtinaallisesti ollut, päädyttiin pienoisessa epätoivossa Ravintola Belgeen. Lounasmenu ei tätä fleksaria oikeen innostanut, mutta päätin sitten tilata wieninleikkeen kun muut tarjottavat ei napannut. Oishan se pitänyt arvata jo salaattipöydästä että nyt kannattaa kääntyä pois ja vähän nopeesti, mutta koska meillä ei ollut aikaa metsästää uutta ruokaravintolaa niin sinne jäätiin.  A big mistake!

Elämää nähneitä suolakurkkuja, kuivaa porkkanaraastetta, jotain ihme mömmöö ja vihersalaattia muutaman kurkku- ja tomaattipalasen kera + yksi salaattikastike.

Pelkkää valkosta hötöpatonkia joka oli sentään tuoretta.

Siis oumaigaad sanon minä. Belgen perunat oli ylisuolaisia, noi muutamat kasvikset ylirasvaisia ja toi wieninleike, voi jumalalaut sentään. Kuiva, sitkeä koppura jonka kanssa sai suorastaan taistella että sai nyrhittyä itelleen jonkun palasen leikkeestä. Voiko tää olla edes totta? Ja tästä lystistä Light Cokis tuopin kera mä maksoin 19,30 egee! Jeps jeps, tää paikka kyllä meni  tämän naisen boikottilistalle sen siliän tien, sillä kitalakeen jäänyt rasvakerros kummittelee vieläkin tuolla suussa.

Mutta niistä vaatteista. Mä halusin kovasti ottaa kuvia kotimatkallani silmääni osuneista vaatekappaleista mutta nolous iski. Populaa oli kaupungilla siihen malliin että olo tuntui siltä kun olis ollut tekemässä jotain laitonta. En mä uskaltanut kovin pitkäksi aikaa ikkunan eteen jäädä kuvailemaan, joten pikaisesti nappasin kuvia ja toivoin että netistä löytyisi samat asut tänne linkitettäväksi = turha toivo. Niinkun joskus aiemmin olen kertonut, jostain kumman syystä bongaan ne kalliimmat asut ja tälläkin kertaa silmiin osui niitä hintavampia asuja.  Säälittäviä, korvat luimussa syyllisen näköisenä otettuja kuvia siis alla:

My o My-mekko, hinta 435 egee. Vaaleaan tukkaan, sinisiin silmiin ja kevyesti ruskettuneeseen ihoon yhdistettynä ihan kiva ja erilainen mekko. My o My-liikkeessä mun on pakko kyllä käydä joku päivä.

Andiatan mekko, hinta 349 egee. Jotenkin ihanan hempeä kesäheinä, tosin ruusun ja olkaimet mä jättäisin pois. Välillä mä en tykännyt tästä ja välillä tykkäsin kun sitä tuijotin, joten Matti Nykäsen sanoin fifty-sixty.

Mangon neule, hinta 19,95 egee. Ei paha hinta, todella kiva mutta kun mulla alkaa olla pikkasen liikaa tota väriä. Pakko jättää ainakin toi väri kauppaan sillä mä tahdon värikkäämpää näin kesällä.

Bongasin vielä Esprit-liikkeen ikkunasta mustan venekauluksellisen mekon vyöllä, mutta siitä en enää kehdannut ottaa kuvaa enkä netistäkään sitä löytänyt. Mun duuniin se olis ollut oikein mukava valinta ja kävisi myöskin joihinkin rientoihin, joten saatan käydä tutkimassa mekkoa lähemmin joku päivä.

Että tämmöstä täällä tänään. Mulla ei ole yhtään nälkä ton Belgen eväksen ja kahvitauolla mutustetun mustikkapiirakkapalasen jälkeen, mutta kait sitä on pakko jotain pientä edes ottaa verensokerin takia. Oikein hyvää perjantaita koko köörille!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply