Suomen suurin matkablogiyhteisö

Woohoo, Atlantti ylitetty onnistuneesti!

Juu-up, kotona ollaan yhtenä kappaleena mutta äärettömän ryytyneenä. Palattiin Nykistä kotiin keskiviikkoaamuna ja tämä normaaliin rytmiin palaaminen vie hiukkasen aikaa. Voishan sitä tietty ottaa hyväksi havaittua melatoniinia, mutta kun nuo lapset tuntuu olevan sekaisin myöskin niin ei viitsisi omaa yöllistä ”äitijaksamistaan” tappaa melatoniinilla. Parempi olla virkku kun nuorempi koululainen tuskailee yöuniensa kanssa. Huoh, josko se tästä pikkuhiljaa.

Risteily oli kerrassaan antoisa, itse asiassa teki pirskatin hyvää möllöttää seitsemän meripäivää laivalla ilman kiirettä minnekään muuhun, kuin muutamana iltana tiettyyn etukäteen varattuun ravintolaan ja tapahtumaan. Laivalla oli wi-fi joten oishan sitä voinut paikan päältä pistää jonkinmoista rapskaa tännepäin, mutta mä halusin tosiaan keskittyä matkaan täysillä ja lomailla oikein kunnolla.

Laaja päiväkirjamainen raportti tulee seuraa perästä piakkoin, nyt mun on pakko ottaa lungnisti jotta pääsen takaisin päiväjärjestykseen.

Alla vielä tunnelmaa keskeltä Atlanttia

Oikein hyvää perjantaita koko köörille!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply