Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viisi päivää Atlantin ylitykseen, täpinä päällä!

Siis mä olen sanaton. Norwegian Breakaway luovutettiin tänään varustamolle ja laiva on kaunis! Mä pelkäsin aikasemmin että viikko merellä ilman mantereen näkemistä saattas tavalla tai toisella ruveta häiritsemään, mutta eiköhän tuo ole ihan turha pelko. Toivottavasti vaan kelit ovat suotuisat merellä että pääsee nauttimaan ulkokannen aktiviteeteistakin.

Kuva napattu NCL:n Facebook-sivuilta

 

Kuva napattu NCL:n Facebook-sivuilta

 

Vaatteita on metsästetty aika ahkeraan, muutama paita löytyikin mutta valkoisen asun kanssa tyydyin kompromissiin. Vanhat housut saavat kelvata ja yläosaksi hankin vain valkoisen sutkoht tyköistuvan T-paidan.  Mun tili nääs huutaa tyhjyyttään aika mukavasti enkä mä ole ihminen joka vinguttelis luottokorttia kovin ahkeraan. Tää kuukausi on ollut rahallisesti aika tili tuli tili meni-meininkiä, koska kampaajan ja kasvohoidon lisäksi piti ostaa kosmetiikkatuotteita sun muita välttämättömyyksiä. Tietty sitä pamahti tähän samaan syssyyn myös Norwegian Breakaway-risteilyn loppumaksu, joten öh sanon minä.

Jos nyt jotain positiivista pitää sanoa niin onneksi risteilyä varatessa NCL:llä oli ihan hyvä tarjous. Kaupan päälle tuli OBC:tä 300 dollaria, eli ns. käyttörahaa laivalle sen verran. Kyllä tolla rahalla käy jo pikkasen Spa’ssa, makselee illallisia erikoisravintoloissa sun muuta.

Muutama show on myös varattu, joista mielenkiintoisin lienee  Cirque Dreams & Dinner Jungle Fantasy. Otettiin ihan premium paikat jotta lapset näkevät varmasti show’n. Ohjelman hintaan kuuluu tietty myös illallinen ja jos ei menu miellytä, tekee keittiö takuuvarmasti toisenlaisen annoksen.

Että näillä fiilareilla mennään, naama alkaa vääntyä jo pikkasen leveämpään hymyyn ja huomenna vika duunipäivä ennen kahden viikon lomaa. Mä olen niin ansainnut sen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply