Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bahaman risteily (part 3)

Moikka taasen!

Huhhuh, mikä viikonloppu. Loppurutistus olis pikkuhiljaa alkamassa, sillä viikon päästä me ollaan jo Southamptonissa. Kämppää on siivoiltu ja tehty listaa mitä vielä pitäs hankkia. Ekan kerran elämässäni taidan varmuudelta hankkia matkapahoinvointilääkkeitä, sillä jos niitä ei ole mukana tulee paha olo. Ja jos ne lääkkeet on mukana niin ei tule paha olo. Tämä sääntö toimii itse asiassa kaikkeen meidän perheessä, joten ollaan vuosien aikana opittu yhtä sun toista -kantapään kautta.

Mutta nyt Bahaman reissun kolmososioon.

Ensimmäisenä iltana päädyimme aluksen italialaiseen ravintolaan syömään. Siellä tuli keskusteltua erään hovimestarin kanssa joka kertoi että laivalla oli töissä suomalainen konepäällikkö. Meille tämä oli positiivinen yllätys, joten hovimestari lupasi yrittää järjestää meille tapaamisen konepäällikön kanssa seuraavana päivänä.

Good morning!

Lähtöä seuraava päivä oli meripäivä. Matkasimme New Yorkista Port Canaveralia kohti ja päivä alkoi pikkuhiljaa kirkastumaan sateisen aamun jälkeen. Aamupala me nautittiin sviittimatkustajille tarkoitetussa ravintolassa ja täytyy myöntää että se oli kyllä ihana plussa. Ei hirveää jonottamista, isoja massoja ihmisiä taikka melua. Ihan riittävä pieni seisova pöytä ja sen ohessa keittiöstä tilattavat aamupala-ateriat kuten omeletteja, pannukakkuja ynnä muuta.

Aamupäivä meni laivaa kiertäessä ja partsista nauttien. Lounaalle päädyimme taasen sviittimatkustajille tarkoitettuun Cagney’s ravintolaan ja se oli hyvin miellyttävä hetki. Siellä aterioidessamme ovesta astui sisään laivan suomalainen konepäällikkö joka tuli tervehtimään varta vasten meitä. Siinä käydyt keskustelut taisivat miellyttää konepäällikköä sen verran, että hän kutsui meidät illallistamaan hänen kanssaan meille sopivana aikana. Voitte kuvitella että meikä käveli naama messingillä lounasravintolasta ulos. Eipä tuo miehenkään naama ihan peruslukemilla ollut joten painuimme ostamaan oluet illallistreffien kunniaksi.

Taisipa sitten tulla joku ”hälytys” laivan tietojärjestelmistä butlerillemme oluidemme shoppailuista, sillä alla olevat herkut odottivat meitä hytissä kun sinne oluset kädessämme kävelimme.

Ja tuossa alla vielä ennen illallista tuodut herkut.

Keulapartsilla tuli vietettyä aikaa ihan mukavasti sillä eipä tuo leppoisa tuuli kovin paljoa haitannut edes illalla. Auringonlasku oli kyllä aika mahtavan näköinen partsilta ihailtuna vai mitä ootte mieltä?

Ja tämmönen kaveri löyty sängyltä illalla. Uni tuli makeasti ja seuraavana aamuna saavuttiinkin Port Canaveraliin, mutta siitä sitten seuraavalla kerralla.

-Kthetraveller

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply