Parga – idylli meren rannalla

Paikallistenkin suosima Parga ihastuttaa postikorttimaisemillaan ja pienen kylän vieraanvaraisuudella.

Kohdeopas: Parga

Kuva: Shutterstock
Parga, Kreikka

Päivitetty: 15.3.2019

Kreikka: Lue lisää kohdeoppaita

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

5 kommenttia

Pargassa taksiveneet kulkee kyllä toukokuussa. Ei välttämättä ihan eka viikoista alkaen mutta kuukauden puolivälistä kyllä. Useita kertoja on oltu toukokuussa mutta ei asuta koskaan Valtosissa joten kyydeille ei tarvetta.

Parga on todella viehättävä kylä. Kun sinne kerran menee ,sydän jää sinne eli on mentävä aina vaan uudestaan. Nähtävyyksiä löytyy runsaasti ympäristössä. Meteoran luostarialue ehkä hienoin nähtävyys tuolla seudulla.

Olin toukokuun alussa poikani kanssa Pargassa (hän jo toisen kerran) Sinne haluan taas uudestaan!! Hieno paikka Ystävälliset ihmiset!!

Pargassa vierailleena ehdottomasti suosittelen oman auton vuokraamista. Suhteellisen kähellä on monta hienoa nähtävyyttä ja kaupunkia.

Huomioi, että keväällä ja alkukesästä hyttyset kiusaavat ja esim.venetaksit eivät luultavasti liikennöi ennen sesonkia, eli juuri keväällä ja alkukesästä.

Hotellit ovat ennen sesonkia halvempia ja rannat rauhallisempia. Pargassa on paljon hyviä ravintoloita, rantaraflat luonnollisesti kalliimpia.

En ou käyny Pargassa, mutta oun kuullut jopa siellä olleen matkaoppaan kehunneen sitä. Kuvvii sieltä kahtoissa on heleppo olla sammoo mieltä.
Myö oumma käynyt usseemmassa Kreikan kohtteessa ja yhttää huonnoo kokemusta ei ou tullu kohalle.