Kevättä kengissä

Ei tarvitse kuin auringon hiukan pilkahtaa niin alan vilkuilla omaan ja tyttöjen vaatekaappeihin kauhulla. Väkisinkin nousee fiilis, että eihän siellä ole mitään keväistä! Olen pikkuhiljaa alkanut hankkia puuttuvia vaatteita. Itselleni ostin parit tossut jo talvialesta, ja tytöille välikausivaatteet löytyy myös. Paljon kuitenkin puuttuikin.

Tytöille tilasin kasan kesäistä vaatetta Nextiltä

Pidän todella paljon heidän mekoistaan, tunikoistaan ja paidoistaan. Molemmille tytöille löytyi jotain. Eevi sai Nextiltä kahdet kengätkin kesäksi. Viville tilaamani sandaalit olivat harmittavasti liian pienet. Nextissä on se huono puoli, että palautus ei ole ilmaista ja maksaa sen verran, ettei sinne viitsi mitään palauttaa. Sandaalit menivät siis suoraan kirpparikasaan.

Kevääseen etsin vielä Eeville varrellisia tennareita. Vivillä löytyy tossuvalikoimaa Eevin jäljiltä, joten hänelle oli hankintalistalla vain ne sandaalit. Pääsimme valitsemaan mummon sponssaamana Zalandolta kengät molemmille tytöille.

lasten_kevatkengat-768x459

Eevin perhostennarit ovat Geoxin ja Vivin sandaalit Superfitin. En malta odottaa että päästään käyttämään näitä!

Zalandolla on muutenkin vaikka mitä kivaa tarjolla hyvään hintaan, kun valikoima on niin laaja. Vinkkina jos ette ole huomanneet, että kannattaa tilata uutiskirje. Silloin saa 10€ laskustaan pois. Sen kirjeen pystyy peruuttamaan yhdellä klikkauksella, jos ei halua sitä jatkossa vastaanottaa. Oma kaappini kaipaa ainakin t-paitoja ja jotkut kivat löysät olohousut, joissa kehtaisi ihmistenilmoillakin liikkua. Jotain tämän tyylistä olisi hakusessa:

c600x664

Uutuuksia selaillessa tuli kamala himo tilata uudet bikinit, korolliset sandaalit, maksimekko, A-linjainen puolipitkä hame ja ja ja ja… Yritän nyt kuitenkin pysytellä näissä, mitä vaatekaappi oikeasti tarvitsee: käyttövaatetta kevääseen.

Kirjoittanut:

Anni Mäkelä

Sakylanjakoylionterveyskeskus.fi

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Yleinen.

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.

*