Sunnuntaishoppailua Suzhou Centerissä

Tätä viikonloppua olemme viettäneet perheen kesken lähinnä kaupoilla käyden. Eilinen kului kahdessa eri ruokakaupassa käydessä ja ilta rauhallisesti kotona. Tänään olimme reippaita ja kävimme miehen kanssa vuorotellen talossamme olevalla kuntosalilla.. Päivän piristys oli se, että minua luultiin traineriksi, koska ryhtini on niin hyvä! Salitreenien ja vauvan päiväunien jälkeen päätimme lähteä Suzhou Centeriin.

Suzhou Center on Suomen mittakaavassa jättimäinen ostoskeskus, jossa on yli 600 erilaista liikettä mukaan lukien elokuvateatteri, jääkiekkokaukalo ja lasten teemapuisto Fanpekka. Fanpekka on muuten rakennettu Suomen ulkoministeriön tuella ja teemapuistossa on tonttujen kuvia sekä suomenkielisiä tekstejä seinillä. Suzhou Centerissä lasten kerroksesta löytyy myös karuselli sekä kerrosta edestakaisin kulkeva Tuomas-veturi. Meidän ostoskassiimme päätyi tällä kertaa vauvalle pillipullo, ruokalappu ja pari lelua.

Suzhou Centerin jääkiekkokaukalo

 

Tuomas-veturi Suzhou Centerissä

 

Karuselli lasten kerroksessa

Ostoskeskuksessa riittää ihmeteltävää, sillä liikkeitä on seitsemässä kerroksessa. Vaateliikkeitä löytyy Chanelista H&M:ään ja ravintoloitakin on kymmeniä. Meidän lounaamme tänään tosin oli hieman omituinen. Ravintolassa tarjoilijat eivät ottaneet tilauksia lainkaan, vaan tilaus tehtiin puhelimella. Hieman meillä kesti ymmärtää oikea toimintatapa, koska tilaussovellus oli tietysti kiinaksi ja tarjoilijan englannintaito välttävää. Ruoka oli kuitenkin ihan syötävää. Ravintola oli oikein hieno, tarjoilijoilla puvut päällä ja pöydillä valkoiset pöytäliinat, mutta taustalla soi Lady Gaga. Siinä kohtaa ei meinannut enää pokka pitää!

Ravintola Sumi – päivän lounaspaikka

 

Meriahventa ja violettia perunamuusia

Suzhou Centerissä saisi helposti tuhlattua koko päivän, ihmeteltävää siellä kyllä riittää. Ja jos me ihmettelimme liikkeitä, niin kiinalaiset ihmettelivät vastavuoroisesti meitä, vauvaa ja lastenrattaita. Vauva sai oikein kovasti kehuja sinisistä silmistään ja hymystään.

Paul Frankin näyteikkuna

Rauhallisen viikonlopun jälkeen jaksaa taas touhuta ensi viikon. Ja siivota, koska meille tulee vieraita perjantaina!

-Anni

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply