Suomen suurin matkablogiyhteisö
Vuosikatsaus

Reissuvuoteni 2020 oli erilainen mutta silti hyvä

24.1.2021

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Reissuvuoteni 2020 oli erilainen mutta silti hyvä.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 25.1.2021 at 22:05

    Tämä tosiaan oli erilainen matkailuvuosi. Lähes lumettomana talvena matkustimme paljon Suomen luontokohteissa ja se jatkui aina kesäkuun puoliväliin. Lisäksi tuli käytyä todella paljon piilokojuissa, mahtavaa puuhaa! Ulkomaanmatkojen osalta kesä pelasti paljon, kun koronatilanne hetkeksi aikaa parani, niin lähdimme patikoimaan useammaksi viikoksi Alpeille. Myöhemmin pääsimme käymään vielä Pohjois-Norjassa ja syksyllä ruska-aikaan patikoimaan Lappiin. Loppujen lopuksi vuosi oli kyllä aika kiva matkailumielessä, mutta kuitenkin täysin erilainen ja kaikki neljä suunniteltua matkaa peruuntuivat. Tai kaksi niistä kai ”vain” siirtyi, mutta toinen niistäkin jo peruuntui eikä se toinenkaan ensi kesänä kyllä tule toteutumaan.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 27.1.2021 at 15:36

      Alpit varmasti pelastivat viime kesää! Itsellekin olisi reissu Alpeille kelvannut, mutta aloin jo kesällä säästää rahaa tulevaa opintovapaata varten, joten en ihan senkään puolesta viitsinyt tehdä kuin edullisia kotimaan reissuja. Toisaalta on aina tavallaan virkistävää poiketa omista rutiineistaan, myös matkailusellaisista, mutta jos tällaiset rajoitukset alkaisivat olla pysyvä juttu, menisi kompromissireissailusta hohto. Nuo peruuntuneet reissut on kyllä todella tylsiä. Kaverin häihin en enää pääse, vaikka Jenkkeihin pääsisin nyt tänä vuonna häntä näkemään. Mutta Portugaliin toivottavasti sentään vielä joskus pääsen pidemmäksi aikaa.

    Leave a Reply