Linnat Suomi

Raaseporin rauniolinna – kiehtova pala Suomen historiaa

31.8.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Raaseporin rauniolinna – kiehtova pala Suomen historiaa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 7.9.2020 at 00:59

    Raaseporin linna kuulostaa tosiaan paljon kiinnostavammalta kuin minäkään olisin ajatellut. Olin luullut, että se on enemmänkin ”raunioina”. Miten muuten laittaisit linnafanina Suomen linnat kiinnostavuusjärjestykseen? Turku epäilemättä on ensimmäisenä, mutta entä sen jälkeen? :)

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 6.1.2021 at 20:49

      Raaseporin linna oli kyllä mukava yllätys. Se oli niin sanotusti sopivasti rauniona. Jos rappeutuminen olisi ollut suurempaa, ei linnasta olisi varmasti ollut enää tunnistettavissa mitään linnamaista. Nyt onneksi vielä oli. Nyt heitit hyvän kysymyksen! Turun linna on tosiaan ehdoton ykkönen, tällä hetkellä sanoisin fiilispohjalta muiden järjestykseksi Hämeen linna, Raasepori, Olavinlinna (tämä oli valitettava pettymys) ja Viipurin linna. Toivottavasti pääsen käymään Kastelholman linnassa tänä vuonna, niin saisin tämän oman linnasaagani kunnialliseen päätökseen.

    Leave a Reply