Luontokohteet Suomi

Helsingin kiehtova saarikaksikko: Vallisaari ja Kuninkaansaari

27.8.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Helsingin kiehtova saarikaksikko: Vallisaari ja Kuninkaansaari.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Aila ja Juha 30.8.2020 at 08:41

  Kiitos ihanasta vinkistä ja tosi upeista kuvista! Tämä kohde on jostain kumman syystä vielä meilläkin käymättä, vaikka olemme asuneet Helsingissä kauan, retkeilleet milloin missäkin ja erityisesti tänä kesänä paneutuneet uusiin kohteisiin ja vanhoihin tuttuihin paikkoihin uudella tavalla. Tämä meni listalle NYT.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 31.8.2020 at 15:18

   Kiitos! Kiva kuulla, että vinkistäni löytyi iloa jopa paikallisille :) Jo Helsingin, saati sitten muun lähialueen saarissa tuntuu riittävän todella paljon mielenkiintoisia kohteita, mutta niitä itselleen sopivimpia pitäisi osata jotenkin haarukoida siitä suuresta massasta. Toivon itse vielä löytäväni sieltäpäin edes yhden tai parikin vastaavaa saarta. Näissä sotahistoriallisesti merkityksellisissä saarissa on selkeästi jotain, mikä vetoaa muhun.

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 9.9.2020 at 23:27

  Kauniin näköisiä paikkoja! Ja varsin rauhallistakin näyttäisi olevan. Heh, hauska tuo 70 metrin pituinen luontopolku, mahtaakohan olla suomenennätys? :) Ja ilman täsmennystä olisin ollut täysin varma, että yksi nolla on tipahtanut pois. Lyhythän olisi sekin.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 6.1.2021 at 20:46

   Tuo saarikaksikko oli kyllä sekä varsin rauhallinen että todella kaunis. Varmasti tulen käymään niissä uudelleenkin. Tuo 70 metrin luontopolku oli kyllä aikamoinen ihmetys, olisi siellä varmasti pidemmänkin saanut aikaiseksi. Mutta toisaalta ehkä siinä on sitten takana jonkinlainen ennätyshakuisuus. Mene ja tiedä :)

  Leave a Reply