Suomen suurin matkablogiyhteisö
Luontokohteet Suomi

Lammaspaimenviikon päätähdet – Isokarin hurmaavat lampaat

28.7.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Lammaspaimenviikon päätähdet – Isokarin hurmaavat lampaat.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marika /Matkalla Missä Milloinkin 30.7.2020 at 21:21

    Sinulla on ollut kyllä loistava kesätyö! Mistä oikein sait idean lähteä Isokarin lammaspaimeneksi? Ihana kesäviikko! Kuuluiko lammaspaimenen pestiin olennaisesti muutakin kuin niittäminen, lampaiden ruokkiminen ja laskeminen?

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 2.8.2020 at 13:48

      Oli kyllä aivan mahtava viikko! En enää muista, miten aikanaan sain tämän idean. Pari vuotta sitten jo ainakin muistan näitä lammaspaimenpaikkoja katselleeni ja viime kesälle jo yritin arvonnasta saada paikan. Olisinkohan jonkun tutun kautta näistä ylipäänsä kuullut ja sitten googlettelun jälkeen törmännyt juuri tuohon Isokarin lammaspaimenhommaan, jonne nimenomaan halusin. Noiden hommien lisäksi ei lammaspaimenena oikein muuta tarvinnut tehdä. Lampaat laskettiin aamuin illoin, herkkuja annettiin yhteensä kolmesti ja pari kertaa oltiin niittohommissa. Eli paljon jäi aikaa myös saaren tutkimiseen ja pieniin seikkailuihin :)

    Leave a Reply