Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suomi Suunnitelmat

Kesä 2020 ja paljon kotimaan matkasuunnitelmia!

2.7.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Kesä 2020 ja paljon kotimaan matkasuunnitelmia!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ailajajuha 4.7.2020 at 19:35

  Kivoja suunnitelmia sinulla! Varsinkin nuo linnat. Meidän matkasuunnitelmat ovat vielä varovaisempia, ajattelimme tutustua kunnolla omaan asuinseutuumme. Asumme Helsingissä, joten näkemistä ja kokemista riittää ihan suunnattomasti enemmän kuin yhdeksi kesäksi. Meilläkin on juuri hankittu museokortti. Ja viime viikolla ostimme uudet sähköpyörät, joiden kanssa tästä projektista vasta hauskaa tulikin. Aloitimme ”Vantaa tutuksi pyöräillen” -retkeilyllä ja jos sää sopivasti suosii, niin seuraavat pyöräreissut luultavasti suuntaavat Espooseen. Ehkä Tuusulaan, tai kukapa tietää.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 13.7.2020 at 19:41

   Kiitos! Odotan varsin innoissani juurikin noita linnoja. Niissä tykkään vierailla vähän kaikkialla. Helsingissä riittää kyllä varmasti tekemistä vaikka kuinka pitkäksi aikaa, jo pelkästään Museokorttia käyttämällä. Sähköpyörät ovat varmasti nappi hankinta tähän tilanteeseen, toivottavasti mieleisiä pyöräilykohteita löytyy paljon!

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 6.7.2020 at 00:22

  Mukavia suunnitelmia! Vaikka omat suunnitelmat ovatkin enemmän luontopainotteisia, niin on mukavaa yhdistää niihin aina kaupunkeja. Itse pidän myös Turun linnaa kiinnostavimpana Suomen linnoista, vaikka Olavinlinna ainakin omaan silmään on ilman muuta näyttävin!

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 13.7.2020 at 19:44

   Kiitos! Mä olisin halunnut lisätä suunnitelmiini myös luontokohteita, mutta aika moni niistä on hankalasti saavutettavissa ilman omaa autoa. Joten päätin nyt aloittaa näistä helpoista kaupunkikohteista, joihin pääsee julkisilla. Ja miettiä mahdollisia luontokohdevierailuita hieman spontaanimmin, sillä koko lomaa en ole vielä ehtinyt täyttää erilaisilla retkillä :)

   Olavinlinna on kyllä todella näyttävän näköinen, mutta Turun linna on ehkä monipuolisin, ainakin mitattuna sillä, missä kaikkialla linnassa pääsee vierailemaan. Ehkä teen kesän jälkeen jotain linnavertailua, sillä sen jälkeen suomalaisista kunnolla pystyssä olevista linnoista käymättä on enää Kastelholma.

  Leave a Reply