Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Kaupunkilomat

Takana Potterin ja Tolkienin täyteinen miniloma Englannissa

7.3.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Takana Potterin ja Tolkienin täyteinen miniloma Englannissa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Noora / Seikkailumielellä 7.3.2020 at 19:16

    Ai että kun odotan ensi kesän reiliä Briteissä ja vierailua tuolla studiolla! Lontoo on mulle jo tuttu kaupunki kahdelta edelliseltä visiitiltä, mutta WB-studiolla en ole aiemmin käynyt ja kyllähän Lontoosta muutenkin löytyy aina uutta nähtävää. Puhumattakaan sitten kaupungeista sen ulkopuolella!

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 8.3.2020 at 20:36

      Oi, sullahan on tulossa mainio kesäreissu! Lontoossa nähtävää kyllä riittää, itse voisin lähteä sinne uudelleen vaikka saman tien. WB-studioilla käyntiin kannattaa varata mahdollisimman paljon aikaa, jos on yhtään Potter-faniuteen taipuvainen. Meillä meni kierroksella 5 tuntia, ja lopun Potter-kaupassakin tunti… :D Vähempikin aika saattaa riittää, mutta ainakin 2-3 tuntia kannattaa itse kierrokselle varata. Liput kannattaa ostaa ajoissa ja yrittää tähdätä aamun ensimmäisille kierroksille, jos oma aikataulu antaa myöten. Silloin paikkaa saa kierrellä enemmän rauhassa, kun siellä ei vielä ole niin paljon väkeä :)

    Leave a Reply