Suomen suurin matkablogiyhteisö
Etelä-Amerikka Luontokohteet Maailman ympäri

Galapagossaarten upeat eläinkohtaamiset – mukana myös video!

26.2.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Galapagossaarten upeat eläinkohtaamiset – mukana myös video!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 26.2.2020 at 19:48

  Paljon tuttuja eläimiä ja niiden kohtaamisia myös omalta matkaltamme! Oliko nuo pingviinit Bartolomén vai Isabelan saarella? Me ei niitä onnistuttu Isabelalla ollessamme näkemään ja toisaalta meille myöhemmin sanottiin ettei silloin olisi kannattanut tehdä retkeä myöskään Bartolomén saarelle, koska meriveden lämpimyyden takia ne olisivat lähteneet väliaikaisesti muualle. Onneksi Etelämantereella näkyi lukemattomia pingviinejä erilaisissa tilanteissa, mutta olisi tietysti ollut kiva nähdä noita ainoita pohjoisella pallonpuoliskolla eläviä vipeltäjiä!

  Haita tuli tuolla muuten vastaan snorklausretkellä. Varsin pelottavia otuksia!

  .

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 8.3.2020 at 20:50

   Nyt piti ihan luntata tuo pingviinien lokaatio, sillä aika ja huono nimimuisti olivat aika tehokkaasti kullanneet muistot. Näemmä tuo paikka, jossa pingviineitä bongattiin, oli Chinese Hat -niminen saari, joka näyttäisi olevan varsin lähellä Bartoloméa. Nähtiin niitä myös toisessa paikassa, kun oltiin matkalla tuolle saarelle, mutta kumpikin tosiaan oli Bartoloméa lähellä.

   Harmi, että ette tuolla nähneet pingviinejä, mutta Etelämantereen bongailut ovat varmasti kompensoineet asiaa. Siellä pitäisi kyllä itse päästä joskus käymään. Mä en tosiaan tuolla Galapagosilla snorklannut, mutta varmasti olisi vähän jännittänyt, jos siinä yhteydessä olisi hain nähnyt.

  Leave a Reply