Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suunnitelmat

Reissuvuosi 2020 lähtee liikkeelle vanhan kertauksella

13.2.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Reissuvuosi 2020 lähtee liikkeelle vanhan kertauksella

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katja / Historia de Viajes 15.2.2020 at 20:31

  Kuulostaa kivalta alkuvuodelta! Sopivasti liikettä ja seikkailua ja sopivasti juuri aikaa spontaaneille suunnitelmille.
  2 viikkoa Portugalissa keväällä on varmasti ihanaa aikaa. Ainakin jos yhtään kuin Espanjassa niin varmasti alkaa jo aurinko paistaa lämpimästi, mutta luonto vielä ihanan vehreää.

  Mää aloitin tämän reissuvuoden muuten Porvoolla ja totesin että pitäisi kyllä matkustaa enemmänkin Suomessa… Savonlinna olisi aivan ihana kesäkohde! Mutta saapa nähdä mitä sitä itse kesän muutamalla lomapäivälle keksiikään.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 16.2.2020 at 23:11

   Tämä alkuvuosi on kyllä ollut kiva, ja myös mukavan erilainen. Toivon, että Portugalissa on tuolloin ihanaa, keväistä ja lämmintä. Tällä hetkellä siellä näyttää olevan jo noin 20 astetta lämmintä. Odotan kyllä innolla mahdollisia aurinkoisia päiviä ja juuri tuota vehreyttä. Tämä talvi on tällä suunnalla olllut pääosin tosi ankea, harmaa ja sateinen. Lenkkeilyn kannalta ok talvi, muuten ei.

   Luinkin juuri sun Porvoo-jutun ja onnistuit sillä nostattamaan lisää mun matkakuumetta! Savonlinna olisi kiva just kesälle tai loppukeväälle, kun luonto olisi vihreämpi. Olavinlinnaa odotan eniten, mutta Savonlinna saattaa yllättää muutenkin. Tsemppiä kesäloman pähkäilylle. Sitä hankalampaa se on, mitä vähemmän lomapäiviä on käytettäväksi.

  Leave a Reply