Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kaupunkilomat Suomi

Valloittava Muumimuseo – muumien taikaa Tampereella

1.2.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Valloittava Muumimuseo – muumien taikaa Tampereella

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pirkko 1.2.2020 at 18:50

  Minä myös rakastan muumeja! Olen jo täyttänyt 60, mutta käyn edelleen joka kesä Muumimaassa kuten olen tehnyt siitä saakka, kun se avattiin. Muumitunnelma on vain niin ihana.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.2.2020 at 22:02

   Muumit ovat ihan parhaita, eikä niistä pitäminen mielestäni katso ikää :) Mä olen käynyt Muumimaassa joskus pienenä, mutta sinne voisi suunnata joskus verestämään muistojaan. Muumeissa on kyllä jotain hyvin ainutlaatuista.

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty 4.2.2020 at 07:24

  Meidän perheen kokemus on juuri se, että museo toimii huomattavasti paremmin aikuisille kuin lapsille. Lapset eivät innostuneet paikasta ollenkaan – lukuun ottamatta työpajaa, missä sai tehdä varjoteatteria. Me aikuiset taas olisimme tutkineet yksityiskohtia aivan loputtomiin. Vierailevien perheiden kannattaa siis ottaa huomioon, että se ei ole temmellyskenttä lapsille, vaan aivan konkreettisesti museo.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.2.2020 at 22:08

   Kiva kuulla sun kokemuksia, sillä itse osasin analysoida museota ainoastaan aikuiskävijän näkökulmasta! Meidän vierailun aikana paikalla oli jonkin verran myös lapsiperheitä ja osa lapsista tuntui innostuvan vähän kaikesta hahmomaisesta, mutta nämä varmasti menevät tosi yksilöllisesti. Tärkeää tosiaan olisi muistaa, että tässä on kyseessä museo, ei mikään leikkipaikka. En mäkään jaksanut lapsena kauheasti kiinnostua museoista – aika harva lapsi taitaa.

  Leave a Reply