Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Kaupunkilomat

Jerusalemin historiallisia paikkoja: Öljymäki ympäristöineen

26.1.2020

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Jerusalemin historiallisia paikkoja: Öljymäki ympäristöineen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 27.1.2020 at 21:12

  Jerusalem olisi todella kiinnostava matkakohde ja jotenkin tuntuu, että suomalaisten keskuudessa yllättävänkin vähän vierailtu? Mä en oikein tiedä, miten noita kohteita oikein voi edes tarkastella uskonnosta irrallisena, niin käsi kädessä ne kulkevat, kuten itsekin kirjoitit.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 30.1.2020 at 15:45

   Suosittelen kyllä Jerusalemissa käyntiä. Se on yksi mieleenpainuvimpia kohteita, missä olen koskaan käynyt. Kovin paljon suomalaisia siellä ei tosiaan taida vierailla, ehkä siksi, ettei sinne ole täältä lentoja. Tel Avivista sinne kyllä pääsee tosi helposti bussilla.

   Eihän Jerusalemia ja uskontoa, tai uskontoja, sillä niitäkin kaupungissa riittää, voi toisistaan irrottaa. Mun mielestä olisi kuitenkin ollut outoa tarkastella näitä kohteita erityisen uskonnollisesta näkövinkkelistä, mikä ei ole itselleni luontaista. Siksi halusin painottaa myös kohteiden historiallista yleisarvoa.

  Leave a Reply