Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suunnitelmat

Reissuvuosi 2020 – pienet suunnitelmat ja suuret haaveet

25.12.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Reissuvuosi 2020 – pienet suunnitelmat ja suuret haaveet

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Suunnaton 25.12.2019 at 14:21

  Voi Wales! <3 Snowdonia on aivan ihana! Ja niin kyllä muukin Wales merenrantakallioineen ja pienine kylineen.
  Ehkä ootkin jo törmännyt tähän, mutta Snowdonian patikointireiteistä löytyy tosi hyvä infosivusto, jota itse hyödynsin aika paljon. Nopean googlailun perusteella se taitaa olla tämä, näyttää ainakin tutulta: https://www.walkupsnowdon.co.uk/

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 30.12.2019 at 22:17

   Wales kyllä tuntuu ”paperilla” ja kuvien perusteella ihan mun matkakohteelta. Toivon todella, että tämä reissu toteutuu :) Kiitos vinkistä! Varmaan olenkin tuohon sivuun törmännyt, mutta hyvä tietää, että se on myös hyödyllinen. Enemmän olen toistaiseksi keskittynynyt Walesin lunnitilanteen tutkailuun, mutta kohta varmaan pitäisi miettiä muutakin runkoa. Tai no, kyllä pari viikkoa lunnisaarella olisi aivan hyvä suunnitelma sekin :D

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 29.12.2019 at 00:29

  Kivoilta kuulostaa suunnitelmat!

  Voiko kysyä, mitä muuten opiskelet?

  Slovenia on meilläkin ollut kiinnostuksen kohteena. Pienestä koostaan huolimatta se vaikuttaa todella monipuoliselta matkakohteelta. Mielestäni se tarvitsee ehdottomasti aikaa enemmän kuin ”pidennetty viikonloppu”, jonka vuoksi se ei ole vielä osunutkaan reitille.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 30.12.2019 at 22:20

   Toki saa opiskeluista kysyä. Opiskelen mediatuotantoa Turun amkissa. Eli näitä siteitä Turkuun löytyy! Näille opinnoille jos joillekin sopii tuo, että kaiken voi opiskella etänä. Jollain muulla alalla se ei varmasti toimisi.

   Slovenia vaikuttaa kyllä todella monipuoliselta ja kauniilta. Mulla on samoja fiiliksiä Slovenian suhteen, että sinne pitäisi omistaa ihan vähintään viikko, niin siksi se on jäänyt vielä toistaiseksi käymättä. Mutta toivottavasti ensi vuosi korjaa tilanteen :)

  Leave a Reply