Suomen suurin matkablogiyhteisö
Vuosikatsaus

Vuoden 2019 matkat – tältä näyttää reissuvuoteni numeroina

12.12.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Vuoden 2019 matkat – tältä näyttää reissuvuoteni numeroina

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 13.12.2019 at 10:58

  Kuulostaa onnistuneelta vuodelta! Pakko sanoa, että entistä imatralaista jostain syystä lämmittää hurjasti Imatran näkeminen sun yhtenä tämän vuoden kohteena. :D

  Mulla on ollut myös ihan hieno matkailuvuosi, joka ei tosin vielä ole tullut päätökseensä, sillä lähden vielä tämän vuoden puolella Aasiaan vuoden vikalle reissulle. Olen koostamassa vastaavaa vuoden reissut -postausta, mutta en vielä ole varma, milloin saan sen julkaistua.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 15.12.2019 at 20:25

   Vuosi oli kyllä oikein mainio, vaikka ei sisältynytkään elämän huikeimpia reissuja :) Ei onneksi aina pidäkään. Haha, ihanaa että oon voinut ilahduttuaa sua Imatran-visiitilläni. Eikä se oikeasti yhtään huono ollut. En toki Imatralle muuttaisi, mutta kyllä sinne pienen reissun mielellään teki.

   Oi, ihanaa että sulla on vielä jotai odotettavaa tälle vuodelle! Tuota ikkunasta avautuvaa ankeutta katsellessa tekisi mieli tehdä samoin. No, kevääksi on suunnitteilla opintovapaa, joten ehkä siinä olisi mahdollisuus tarttua äkkilähtöön jonnekin, missä ei ole näin kamalaa kuin täällä :D Kiva, että säkin olet kirjoittamassa vastaavaa postausta. Pitää lukea se sitten kun se ilmestyy!

 • Reply Katja / Historia de Viajes 18.12.2019 at 10:12

  Koosteet on aina niin kivaa luettavaa. Koska kyllä sitä vain ihminen vuodessa ehtii vaikka sullakin oli omin sanoin muka vaatimattomampi reissuvuosi. Mutta sun reissuissa on kyllä ollut ihan täydellinen balanssi. Kaupunkia, historiaa, luontoa ja rentoilua. Mun omakin vuosi oli melko rauhallinen, mutta sama kuin sulla niin tämän pitkin olla. Kooste tulee blogiin vähän myöhemmin. :)

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 20.12.2019 at 21:19

   Koosteita on kyllä aina kiva lukea! Vuosi on samanaikaisesti varsin pitkä ja varsin lyhyt aika, joten on hauska aina katsoa, millaisia matkustusvuosia muilla olikaan. Ja toki myös itsellä. Ei mun reissuvuosi varmasti ollut vaatimaton verrattuna mihinkään muuhun kuin viime vuoteen, koska se oli niin uskomaton reissuvuosi, etten tiedä, tulenko koskaan ylittämään sitä. Balanssista olen samaa mieltä, oli kivan tasapainoinen ja monipuolinen reissuvuosi :) Paitsi sitä Tallinnaa oli kyllä melkein parin vuoden tarpeisiin :D Rennot reissuvuodetkin tulee tarpeeseen. Ei sitä aina jaksa viipottaa maailmalla paikasta toiseen, se on yllättävän rankkaa! Varsinkin jos samalla yrittää käydä töissä tai opiskella. Tai molempia. Kiva, että sullakin on tulossa vuosikatsaus. Pitää käydä lukemassa se, sitten kun se ilmestyy!

  Leave a Reply