Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kaupunkilomat Suomi

Historiallisen Turun tunnelmaa Vanhan Suurtorin ympäristössä

8.12.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Historiallisen Turun tunnelmaa Vanhan Suurtorin ympäristössä

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 9.12.2019 at 22:47

    Turku on upea kaupunki, olen asunut (ja opiskellut) 8 vuotta. Tiesitkö, että Vartiovuorenmäki on paikka, jossa opiskelijat juhlivat vappua? Mielenkiintoista muuten, että kiinnitit huomiota Tuomiokirkon tiiliin. En valitettavasti muista yksityiskohtia nyt tarkkaan, mutta muistelisin, että niissä on monenlaisia kaiverruksia (korkeallakin) muurausajalta.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 10.12.2019 at 21:07

      Ah, sieltä löytyikin kunnon Turku-ekspertti! Mun Turku-tuntemus rajautuu hyvin tehokkaasti TPS:n peleihin, Ruisrockiin, Turun amk:iin ja Varissuohon (ja viime aikoina sinne Turun linnaan), joten tuo Vartiovuorenmäki ei kyllä ollut tuttu muiden toimintojensa kautta. Voin kuitenkin hyvin kuvitella sinne vappukarkelot! Mä kiinnitän huomiota aika paljon kaikenlaisiin yksityiskohtiin. Turun linnaa kierrellessämme huomattiin myös, että ulkoseinissä ja niiden välittämässä läheisyydessä oli kaikenmoisia ulokkeita, koukkuja ja lenkkejä, joille keksittiin varsin arveluttavia käyttötarkoituksia. Niitä en ihan viitsinyt tekstissäni mainita :D Mutta pitää kierrellä kirkkoa joskus toistekin, paremmalla säällä. Siitä varmasti löytyy vielä lisää mielenkiintoisia juttuja ihmeteltäväksi.

  • Leave a Reply